2777
2789
عنوان

همسر یا فامیل

88 بازدید | 14 پست

بچه ها به نظرتون همسر خوب و مهربون باشه ولی دوروبرت خالی باشه از دوست و فامیل یا همسر نامهربان داشته باشی ولی دوربرت پر بشه از دوست و فامیل خوب و مهربون و به درد بخور کدوم بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه همسر 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من تو شرایط گزینه اولم و راضیم خدا رو شکر با فامیل و دوست و آشنا که نمیخوای زندگی کنی به چه دردت میخورن 

شوهرم برام هم دوسته هم رفیق ، اما خب وقتایی که چندین روز میره سرکار من خیلی تنها میشم خواهر و دوست و فامیل نزدیک هم ندارم باهاشون ارتباط برقرار کنم 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
واقعا آدم به عقل نی نی سایتی ها شک میکنه هااا

😅والا امروز با یه دوستی صحبت میکردم این بحث پیش اومد میگفت همسرم اخلاق خوبی نداره ولی دوروبرم پر است از دوست و آشناهای خوب و مهربون که اخلاق گند شوهرم دیگه برام مهم نیست بعدش بهم گفت دلم برات میسوزه که با هیچ کس رفت وآمد نداری چون آدم چقدر میتونه با شوهرش حرفهای تکراری بزنه و الکی خوش باشه😐

😅والا امروز با یه دوستی صحبت میکردم این بحث پیش اومد میگفت همسرم اخلاق خوبی نداره ولی دوروبرم پر اس ...

غلط کرده  مطمئن باش بهت حسودی کرده آرزوی هر خانمی یه مرد خوب و پایه ست شک نکن میخواسته اعصابتو خورد کنه