2777
2789

من همیشه حتی عروسیا هم استایل اسپرت داشتم

ولی خب تصمیم گرفتم برای اولین بار مجلسی بپوشم چون دیگه دور نیست که عروسی دخترعمومه

از طرفی روی بازوم اسکار دارم و همینطوری روی پام نزدیک زانو

بنابرین لباس باز کنسله 

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم💔

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بلوز دامن بپوش حریر 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
یه بلوز دامن بپوش حریر

آخه سنم طوری نیست که بتونم بلوز دامن بپوشم..

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

یقه قایقی بپوش دیده نشه

اصلا حس خوبی ندارم به اینکه یقم باز میشه احساس میکنم بدنم زشت دیده میشه😑

به نظر من هیچ اشکالی نداره باید بدنت و دوست داشته باشی من خودم بیشتر قسمت های بدنم رد ترک پوستیه ولی چی میشه مگه بدنه دیگه 

ولی اگر خیلی رو مخته لباس هایی هستن که تا زیر زانو اند و قسمت بازو پفی توری هستن نمیدونم منظورم رسوندم یا نه

واقعا یه اسکار انقدر مهمه؟بابا انسانیما عروسک نیستیم یکم با اون بدن مهربون باشین

خیلی دوست داشتم منم اینطوری فک کنم ولی این مردمن که حرف درمیارن..

آخه سنم طوری نیست که بتونم بلوز دامن بپوشم..

برای چه سنی میخوای

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
من یه مدل لباس گرفتم برای عروس پسر عمم خیلی خوشگله تو تن به سنت هم میخوره کاملا پوشیده هستش در عین پ ...

عکسشو میتونم ببینم؟🥲