2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم یه نفر تنگی نفس داره

157 بازدید | 29 پست

من دوستم ۶ متر میدوه نفس نفس میزنه.

وقتی یه فعالیت کوچولو هم میکنه همینطور

خدایی نکرده تنگی‌نفس نداره بنظرتون؟من نگرانشم خیلی برام مهمه

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

منم اینطوریم خیلی زود نفس نفس میزنم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنگی نفس یا آسمی چیزی نداری؟

نه 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

قطعن تنگی نفس داره...باید بره تست بده

الهی بمیرم براش هرکاری واسه دوستم میکنم تا خوب شه

شما تجربه ای چیزی‌داشتین یا اطرافیان تجربه داشتن؟

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

اما من نفس نفس نمیزنم اروم از بینی با دهان بسته نفس میکشم نمیزارم کسی بفهمه نفسم گرفته

دکتر قلب هم بره. به نظرم توی سایت drhast بپرس. بهتر راهنمایی می کنند. رایگانه. بهش بگو. خودش شرح حال ...

مرسی عزیزم

الهی بمیرم براش هرکاری واسه دوستم میکنم تا خوب شهشما تجربه ای چیزی‌داشتین یا اطرافیان تجربه داشتن؟

باید بره تست بده و ایشالله ک تنگی نفس نباشه...واگر هم تنگی نفس باشه سریع مداوابشه و هاااا نشه 

من بچه بودم تنگی نفس داشتم هرشب باید میرفتم بیمارستان خیلی حالم افتضاح بود از اسپری استفاده میکردم دیگه ۸ سال شدم از اسپری استفاده نکردم بهتر شدم ولی تو مدرسه نمیتونسم ورزش کنم یا بدو یه متر راه برم نفس نفس میزنم به شوخی هم بخوام با یکی دعوا کنم نفسم زود میگیره 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

من بچه بودم تنگی نفس داشتم هرشب باید میرفتم بیمارستان خیلی حالم افتضاح بود از اسپری استفاده میکردم د ...

الهی😢

حالا خوب شد که بهتر شدی