2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم یه نفر تنگی نفس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست
باید بره تست بده و ایشالله ک تنگی نفس نباشه...واگر هم تنگی نفس باشه سریع مداوابشه و هاااا نشه

تنگی نفس هیچوقت خوب نمیشه 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

تنگی نفس هیچوقت خوب نمیشه

من ۶ سالم بود داشتم از اون اسپری ها استفاده میکردم خوب شدم البته الانم یکم دارم ولی بهتر شده

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گوشت جوجه تیغی بخوره ۷۰درصد خوب میشه

گوشت جوجه تیغی دیگه چه سمی هست 😂😂😂

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

من ۶ سالم بود داشتم از اون اسپری ها استفاده میکردم خوب شدم البته الانم یکم دارم ولی بهتر شده

خب دیگه منم استفاده میکردم الان نمیکنم ولی هنوز تو بدنمه 

هیچوقت خوب خوب نمیشی ولی بهتر میشی

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خب دیگه منم استفاده میکردم الان نمیکنم ولی هنوز تو بدنمه هیچوقت خوب خوب نمیشی ولی بهتر میشی

منم همینطور

خوب خوب نشدم ولی بهتر شدم

الانم وقتی ۶ متر میدوم نفسم میگیره ولی‌وانمود میکنم اصلا نفسم نگرفته چون خجالت میکشم جلوی‌کسی نفس نفس بزنم

منم همینطورخوب خوب نشدم ولی بهتر شدمالانم وقتی ۶ متر میدوم نفسم میگیره ولی‌وانمود میکنم اصلا نفسم نگ ...

من الان خجالت نمیکشم ولی بچه بودم چون از اسپری استفاده میکردم تو مدرسه قرص و شربت هم باید می‌خوردم 

جلوی بچه ها خجالتم میومد

عه مگه گوشت خوک حروم‌نبود؟

گوشت همه حیوونا حرومه 

حالا مرغ و اردک و اینا نه 

ولی مثلاً گنجشک خوک جوجه تیغی خر اینا حرومه

من الان خجالت نمیکشم ولی بچه بودم چون از اسپری استفاده میکردم تو مدرسه قرص و شربت هم باید می‌خوردم ج ...

یعنی تو مدرسه تنگی نفس میگرفتی باید حتمااااا اسپری میزدی؟