2777
2789
عنوان

واقعن دلم میخواد طلاق بگیرم و از دست شوهرم خلاص شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 80 پست
هرچی به ننه بابام اصرار کردم که بذارین دماغمو عمل کنم،لبمو ژل بزنم،به سر و وضعم برسم و لباسای گرون ب ...

خب اخلاقش خوبه دیگه چی میخوای از اول بهتر بود شرط خونه جدا میزاشتی تو ساختمونشون نمیرفتی طلاق چیه بشین زندگیتو بکن چشم به هم بزنی همه چی میگزره

نباید تو سن کم در حالی که اثر عشق قبلی هنوز اتقد پررنگ بود برات میرفتی سراغ یکی دیگه رفتی و ازدواجم ...

اگه پسر خوب سر راهم میومد عشق قبلیو هم بیخیال میشدم

مثلن اون پسرایی که از اقوام و آشناهای دوستم بودن اگه پسندم می کردن دیگه امکان نداشت به اولی فکر کنم

تراپیست هم کاری نمی تونه کنه

شوهرمو که نمیتونه عوض کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهاصلن خوشمم نمیاد از این که سمتم بیادچون از نظر هیکلی هم به هم نمیاییم و بهم حس خوبی نمیده

عزیزممم

باور کن به اوج برسی حست بهش خیلی خیلی عوض میشه

علتش چیه؟جسمی ببین چطوری به اوجش میرسی

خودت راهشو‌ پیدا کن به ایشون یاد بده

تو جنسی باهاش اوکی شی حال و هوات عوض میشه

بیا بخاطر حرف من و لذت خودت فقط اینو انجامش بده

لحبازی نکن با خودت

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خب اخلاقش خوبه دیگه چی میخوای از اول بهتر بود شرط خونه جدا میزاشتی تو ساختمونشون نمیرفتی طلاق چیه بش ...

جذابیت نداره برام

اخلاقش عالیه خیلی مهربون و زن دوسته ولی تایپ من نیست

آخه ساختمونشون تنها مشکل من نیست

چون مادر و پدرش طبقه اولن ما آخر

کاری هم ندارن

حتی این واحدم به اسمش زدن بعد عروسی

یعنی اگه عاشقش بودم یا برام جذاب بود عمرن با زندگی تو ساختمونشون مشکل داشتم

اگه پسر خوب سر راهم میومد عشق قبلیو هم بیخیال میشدممثلن اون پسرایی که از اقوام و آشناهای دوستم بودن ...

قرار نیست شوهرتو عوض کنه عزیزم😐 بله.

ولی میتونه بهت کمک کنه طرز فکر سمتو عوض کنی 

افسردگیتو درمان کنی 

از تله مقایسه دربیای 

باطن زندگیتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکنی 

و خیلی چیزای دیگه 

نی نی سایتو از تراپی بیشتر قبول داری؟

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

عزیزمممباور کن به اوج برسی حست بهش خیلی خیلی عوض میشهعلتش چیه؟جسمی ببین چطوری به اوجش میرسیخودت راهش ...

نمیدونم عزیزم

حالا شاید درست نباشه گفتنش و یه مقدار در لفافه میگم

من خب خودم قدبلند و پرم

بعد مردی برام جذابیت جنسی داره که درشت تر از خودم باشه و کاملن دور و برمو بگیره و بدنش درشت باشه

شوهر من چون لاغره و زیبایی اندام نداره و مردونه نیست کلن سمتم هم میاد خیلی خوشم نمیاد نگاهش کنم و حتی با این که خیلی حرفای عاطفی میزنه باز اونجور جذاب نیست واسم

یعنی دیدنش ذوقمو کور میکنه

جذابیت نداره براماخلاقش عالیه خیلی مهربون و زن دوسته ولی تایپ من نیستآخه ساختمونشون تنها مشکل من نیس ...

اولین اشتباهت اینه که درست انتخاب نکردی و مطمئن امتحان نکردی 

کاربر مرمری نکته خوبی رو گفتن .

سعی کن اجراش کنی

نهاصلن خوشمم نمیاد از این که سمتم بیادچون از نظر هیکلی هم به هم نمیاییم و بهم حس خوبی نمیده

حتما سردی یکاری کن گرم بشی و خودت شیفته رابطه بشی اگه تو رابطه لذت ببری و ارضا بشی علاقت بهش زیاد میشه

اگه پسر خوب سر راهم میومد عشق قبلیو هم بیخیال میشدممثلن اون پسرایی که از اقوام و آشناهای دوستم بودن ...

بعد از کات 

تا طی نشدن کامل دوره سوگ نباید سمت کسی بری 

دوره سوگ تازه دوره عذاداریه ،بعدش باید انقدر به خودت زمان بدی تا به خودت بیای و برای خلا رابطه قبلی ،نری سراغ یه نفر دیگه و خودتو و خودشو بدبخت کنی

این یه قاعده کلیه که شما خوب طی ش نکردی. 

همینطور که شوهرت رو اون موقع که فکر میکردی واقعا پسندته و عالیه الان میبینی نیست ،با اون پسرا هم اوکی میشدی قطعا بدی هاشون میومد جلو چشمت و بازم میگفتی تایپم نیستن 

پس من بی ربط نمیگم. 

یا واقعا اشتباه انتخاب کردی و هیجانی 

یا اینکه کلا شخصیتِ منفی گرایی داری.

باید به فکر درمان باشی 

یه چیز دیگه هم بگم 

چرا به اینکه یه سری چیزها از قبل تعیین شده اس و تصمیم ما زیر مجموعه یه قاعده از پیش مشخص شده اس،ایمان نداری ؟

شنیدی میگن ازدواج قسمته؟

واقعا درست میگن .

انقدر داف میشناسم که حتی رفتن با طرف خوابیدن ولی تهش جدا شدن. 

انقدر دختر بابا شغل آزاد دیدم که رفتن با یه خونواده فقیر ازدواج کردن ...

یه عالمه ادم معمولیم میشناسم که خوشبختن 

چرا گیر دادی به ژل لب و عمل دماغ و..بی راه نیست و بی تاثیر نیستن اینا .ولی چرا نمیخوای قبول کنی ادمی که نمیخوادت داف ترین باشی هم نمیخوادت 

ادمی هم که بخوادت همون طور که هستی میخوادت 

گیر میدی به خودت و شوهرت و مامان و بابات.

دماغتم میزدی از جا میکندی هم باز کسی که باهاش هم انرژی بودی و تو سرنوشتت بود باهات اوکی میشد.

کاش اینو قبول کنی

نمیدونم عزیزمحالا شاید درست نباشه گفتنش و یه مقدار در لفافه میگممن خب خودم قدبلند و پرمبعد مردی برام ...

میفهممت ولی به اون حس جسمی برسی روحت اروم میشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بعد از کات تا طی نشدن کامل دوره سوگ نباید سمت کسی بری دوره سوگ تازه دوره عذاداریه ،بعدش باید انقدر ب ...

یه مدت زیاد گذشته بود از رفتن اون پسره

من انقدر برام مهم نبود اون

اگه یکی میومد که جاشو پر می کرد حل بود

که نیومد