2777
2789
عنوان

چقد یک انسان می تونه

205 بازدید | 21 پست

من با یک نفر ۹سال بودم.(خواهشن به این سالش گیر ندین)

من هیچ تقصیری نداشتم

حالا گذشت تا اینکه پارسال ازدواج کرد.بعد ازدواج یکی دوجا وام برداشت من ضامن شده ام.یکی دوبار هم پول ازم قرض کرد.بهم برگردوند.دیشب پیام گذاشت مهسا کار واجب دارم جواب بده.(من بلاکش کرده ام.تو لیست پیام ها مسدودی دیدم)

گفت یک کم پول میخام.من بهش ریختم.ولی نمی دونم چطور شد.یک هویی شروع کرد به چرت وپرت گفتن

گفت تو هیچ وقت بهم احترام نگه نداشتی

من  هم هرچی تو دلم بود گفتم.نفرینش کردم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

خیلی ببخشید اما خیلی احمقی.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز بهش پول دادی؟!

عزت نفس داری احیانا؟؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

از ماست که بر ماست 

خودت چرا وقتی بعد اینهمه سال کات کردید ، هنوزم باش در ارتباطی حتی به بهانه پول.

اصلا چرا باید به مرد متاهلی که قبلاً دوست بودید اونم اینهمه سال، پول بدی و..

نکن دختر خوب، بذار بره گمشه دنبال زندگیش ، واقعا برات مهم نیست که اون داره ازت سواستفاده می‌کنه کاراش راه بیفته !! یعنی عزت نفس مگه نداری دختر.

لطفاً جوری نباش که بعداً کارما پس بدی و با هرکس ازدواج کنی دوست دختر قبلی همسرت هم به بهانه های بیخود ، هنوز گاهی کمکی چیزی کنه. قدر خودتو بدون عزیزم ، بذار اونم بره گمشه

عزیزم تقصیر تو اینکه اون وقتی ازدواج کرده جوابشو دادی این خیلی غلط اصلا....مابقیشو دیگه نمی‌دونم کلا ...

می دونم عزیزم.من به خدا بلاکش کردم.تو لیست پیام ها مسدودی پیام هاش دیدم.دلم سوخت جوابش دادم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
باز بهش پول دادی؟!عزت نفس داری احیانا؟؟

بنطرم به عزت نفس ربطی نداره 

احتمالا استارتر داره چراغ سبز نشون میده و گذشته رو فراموش نکرده

وگرنه هرچی فکر میکنم به دوست پسر سابقی که ولت کرده و زن داره چرا پول بدیر