2777
2789
عنوان

😭میشه جواب بدین

60 بازدید | 6 پست

۴اردیبهشت رابطه بدون دخول داشتم منی با واژن تماس نداشته ولی از پیشاب دوم میترسم تا حالا دخول نداشتم 

بعد اون ۲۳اردیبهشت و ۱۳روز بعد از تخمک گذاری سر موعود پریود شدم روز اول خونریزی زیاد داشتم و روز دوم ی لخته نسبتا بزرگ دفع شد 

بعدش ۲۰خرداد بازهم سرموعود پریود شدم هر دو دفعه درد شدید مثل پریود های سابق داشتم ولی بعد اون دیگه پریود نشدم 

چند وقته اضافه وزن گرفتم 

امکان داره اون دو ماه لانه گزینی بوده باشه؟

فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

چون میگید درد داشتید مثل قبل، ممکن تخمدانت ضعیف باشه یا رحم سرد باشه که پریود نشدید

ولی در مواردی هم بوده که باردار بوده خانم و سر موعد پریود هم میشده تا چندماه 

بازم محض احتیاط یه تست بزنید

چون من خودم با اینکه باردار بودم اما یکماه اول رو پریود شدم ولی عین همیشه نبود میزان و نوع خونریزی، ماه دوم هم تمام علائم پریود رو داشتم ولی در کنارش تهوع و حساس شدن به بو و تغییر اشتها و میل به یه سری خوراکی هارو هم پیدا کردم که تست زدم و مثبت شد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لانه گزینی دوماه اتفاق نمیفته عزیزموقتی پریود شدی و لخته اومده ازت پس دیواره رحمت ریزش کرده و باردار ...

ممنون عزیزم حتما فقط اینکه یکسری از خانوما تو همینجا میگفتن  چند ماه عادی پریود میشدن ینی ممکنه؟

فکر نمیکنم جای نگرانی باشهچون میگید درد داشتید مثل قبل، ممکن تخمدانت ضعیف باشه یا رحم سرد باشه که پر ...

حتما عزیزم 

انشاالله نی نی به سلامتی به دنیا بیاد💕

ممنون عزیزم حتما فقط اینکه یکسری از خانوما تو همینجا میگفتن چند ماه عادی پریود میشدن ینی ممکنه؟

از لحاظ تئوری وقتی لقاح اسپرم با تخمک صورت نگیره تخمک آزاد شده به دیواره رحم نمیچسبه و بخاطر همین دیواره رحم سر موعد یا با چند روز تاخیر میریزه و خونریزی شروع میشه، از لحاظ عملی هم احتمال اینکه خونریزی یا لکه بینی لانه گزینی بعضیا سر موعدشون اتفاق افتاده و اونو پریود تلقی کردن، هر چند مقدار و نحوه خونریزی پریود با لک لانه گزینی متفاوته

برا منم هنوز بارداری اتفاق نیفتاده ولی 6 ماهه اقدام کردم اطلاعاتمو تکمیل میکنم با تجربه دوستان و مطالب علمی