2777
2789

درآمدش عالیه 

ما نشستیم درس خوندیم هیچی ب هیچی

رفیقم از پونزده سالگی ناخون کار شد درست ول کرد (الن ۲۱ سالشه)

الن ۲۰۷ خریده 

آیفون خریده 

دماغشو عمل کرده 

خونه جدا از خانوادشم گرفته 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درآمدش عالیه ما نشستیم درس خوندیم هیچی ب هیچیرفیقم از پونزده سالگی ناخون کار شد درست ول کرد (الن ۲۱ ...

من برا خودم می خوام

تا حالا انجام ندادم

می خوام از یوتیوپ یاد بگیرم

زخمی بزن بر او عمیق تر از انزوا

عزیزم باید خیلی تسلط داشته باشی با دست راستت برای دست چپت هم بکاری من خودم تسلط دارم میکارم خیلی خوب در میاد البته من حضوری رفتم آموزش دیدم به نظرم حضوری بری بهتره آدم تو حضوری نمیتونه بهتر یاد بگیره چه برسه به آنلاین🤧😌✨️🎀خیلی خوبه ناخنکاری راضیم اما فقط برای خودم و خانوادم انجام میدم😂😂پول مفت هم میگیرم البته برای یکی از غریبه ها کاشتم ۲۰۰ گرفتم چون تازه یاد گرفته بودم☺️ولی درآمدش خیلی خوبه🙂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل