2777
2789

به همسرم گفتم دانشگاه که نیست جای خاصیم نمیرم نهایت اینه کارای خونه رو انجام بدم غذا بذارم تا تو بیای یاعم به خودم برسم کار دیگه ندارم حوصلم سر میره.

میگه میخوای بچه بیاری از تنهاییم در بیای حوصلتم سر نمیره مشغولی باهاش😐🤦🏻‍♀️

ما هنوز یه سالم نیس زیر یه سقفیم. سطح همدردیش واقعا هلاکم کرد انتظار داشتم کلاسی چیزی بگه برو.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

بله در همین حدن😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً در همین حد. من که هر وقت درد دل می‌کنم با همسرم پشیمون میشم، چون من فقط دنبال یه گوش شنوام، ایشون می‌شینه حرفای منو بررسی و تحلیل می‌کنه و راهکار ارائه میده 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

همسر من بر عکس همسر شماست 😂من بهش میگم بچه بیاد میگ بیاد بدتر درگیرت میکنه برو کلاسای مورد علاقت بروباشگاه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
همسر من بر عکس همسر شماست 😂من بهش میگم بچه بیاد میگ بیاد بدتر درگیرت میکنه برو کلاسای مورد علاقت بر ...

عاشق بچس خودش بدش نمیاد اگه الان جمع مون سه نفره بشه، وگرنه تو زمینه های دیگه چه درسی چه ورزشی باشگاهو اینا خیلی مشوقه.

عاشق بچس خودش بدش نمیاد اگه الان جمع مون سه نفره بشه، وگرنه تو زمینه های دیگه چه درسی چه ورزشی باشگا ...

همسر من بچه دوست نداره زیاد ۴ ساله ازدواج کردیم هنوزم میل ب بچه نداره کلا

من نمیتونم بامردایی ک زیاد بچه بچه میکنن کناربیام😅

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
همسر من بچه دوست نداره زیاد ۴ ساله ازدواج کردیم هنوزم میل ب بچه نداره کلامن نمیتونم بامردایی ک زیاد ...

همسر من برعکسس بعداز کلی بحثو صحبت تصمیم داریم یه بچه داشته باشیم ولی واسه اومدن همون یه دونه ام خیلی ذوقو عجله داره😂.