2777
2789

با اینکه درامدشون خوبه از شوهرم توقع کمک مالی دارن

اصلا خجالتم نمیکشن

نمیگن این خودش دوتابچه داره

بشدت اهل مهمونی و بریز بپاش و وسایل خونن

امکان نداره یه شب حاضری بخورن

بعد وقتی کم میارن از شوهرم توقع دارن براشون خرید کنه یا پولشو بده

پولی که من با قناعت برای پیشرفت و آینده بچهام جمع میکنم

شوهرم درامدش خوبه ولی چه دلیلی داره به اونا کمک کنه

خب قد پولشون خرج کنن مثلا دوماه پیش ۱۰ تومن از شوهرم گرفتن بعد این ماه یه ساعت دیواری خریدن ۵ میلیون

خواهرشوهرم بارداره هر روز با شوهرش اونجاست خرج خوراک اوناروهم ما باید بدیم

حق داری لما مقصر شوهرته 

کسی که نیاز به کمک هزینه داشته باشه ساعت دیولری پنج میلیونی نمیخره کسی که یکز رو داره تیغ بزنه اینکارو میکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه مگه تو چیزی کم داری تو زندگیت

اشتباهه نباید زبانی اعتراض کنی..مشکل شماهستید.

چرا قناعت میکنید و خرج نمیکنید؟خرج الکی نه!دوتا بچه دارید بیمه عمرشون کن یا براشون طلا بگیریا کاری انجام بده که هزینه داشته باشه و همسرت مجبور باشه مدیریت کنه برای بذل و بخشش به دیگران.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

برای پولای اضافش برنامه بریز اسی جان

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

زیاد خرج بتراش براش چندماه دستش خالی بمونه یکم بهش استرس وارد شده درست میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

طلا بخر با پولات 

این اینده برادر منه 

اونم تا مادر و خواهرم یه چی میخوان با اینکه ۱۴ سالشه فچ میشه میخره هی هم بهش میگم به تو چه که میری با پولت چی میخری واسه اونا 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

پس قناعت نکن

جلو جلو خرج کن

طلا بگیر 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.