2777
2789

زبان 🥰

زبان انگلیسی 

از سال ۱۴۰۲ تا همین امروز دارم میخونم. من از صفر شروع کردم واقعا از صفر مطلق.

یعنی حدود دو سال و نیم بصورت non-stop 

مسیر سختی رو اومدم. بهای زیادی هم برایش دادم سال اول یادگیری زبانم از کارم استعفا دادم کاری خیلی درآمد خوبی داشت و همکارای خوبی داشتم موندم خونه روزی ۱۰ ساعت می‌خوندم. بعد از یک سال کلاس زبان رفتم. یک سال و نیم هم کلاس جنرال رفتم توو گرما و سرما و برف و بارون تا ساعت ۹ شب. البته بگم که دوباره رفتم سرکار.  

الان سطح C1 هستم و خیلی برام باعث افتخاره منی که توو هر آزمون و کنکوری زبان رو سفید میگذاشتم الان listening و speaking خوبی دارم با اکسنت آمریکن درست.

حدود ۱۲۰۰۰ لغت زبان رو هم حفظ هستم.

میخواستم این زمستون آزمون آیلتس بدم که خدا بابت تلاش هام بهم یه هدیه داد و من نی نی دار شدم.

بعد از تولد بچم آزمون آیلتس شرکت می کنم.

اگر کمکی خواستین در خدمتم 🌺

زبان انگلیسی مهارتی هست که همه دوست دارن داشته باشن اما کمتر کسی واقعا براش تلاش می کنه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عاشق یادگیری زبانم ولی نمی تونم کارمو ول کنم حضوری برم کلاس ارزوم هستش که مثل زبان مادری انگلیسی حرف بزنم ولی هیچی بلد نیستم بااینکه لیسانس دارم ولی ضعیفم چون اصلا تمرین نکردم و کلا یادم رفت

«اللهم عجل لولیک الفرج»
وای چقد خوب عزیزم من خودم تو خونه به پسرم اموزش دادم درحد مبتدی والان فرستادمش زبان ولی فشار نمیاورد ...

اپلیکیشن نصب کن

اخبار voa خیلی خوبه.

انیمیشن و فیلم هم نگاه کن هر روز ، فیلم رو پارت بندی کن مثلا یک ربع یک ربع. گوش بده ببین چی میگه بعد فیلم رو نگه دار هر چی شنیدی بنویس با تکرار کن هر یک ربع رو چند بار گوش بده 

چقدر خوب شد تاپیک شما رو دیدم اصلا نمی دونم از کجا شروع کنم قبلا کلاس میرفتم همه چی یادم رفته میتونی ...

از یادگرفتن وکب شروع کن کتاب ۴۰۰۰ خوبه 

ولی برای اینکه برات سنگین نباشه با اپلیکیشن یاد بگیر.

روزی ۲۰ تا لغت حفظ کن. داستان هم داره هر درس این کتاب با اپلیکیشن گوش بده.

به کتاب دوم سوم رسیدی کتابهای تاپ ناچ رو شروع کن

منم عاشق یادگیری زبانم ولی نمی تونم کارمو ول کنم حضوری برم کلاس ارزوم هستش که مثل زبان مادری انگلیسی ...

ببین من تصمیم بزرگی گرفتم اما در عوض باعث شد تنبلی نکنم همش میگفتم ببین اگه الان سرکار بودی ماهی فلان قدر حقوق داشتی ببین چیو از دست دادی پس بخون 

اگر میتونی و تصمیمت جدیه بمون خونه یه مدت سرکار نرو. بعد قوی تر برمی‌گردی سرکار

اگرم نه واقعا نمیتونی از تایم های مرده استفاده کن مثلا توو مترو توو تاکسی زبان بخون و گوش کن

کلاس آنلاین هم میتونی برداری

برای یادگیری زبان توی خونه چه پیشنهادی داریدبه نظرتون بهتره دوره ای رو بخرم یا نهگرامر رو بلدم میخوا ...

ببین کتابهای خوب زیاده تاپ ناچ خیلی خوبه از کتاب آبی رنگ تا بنفش کم کم بگیر بخون همزمان voice هاش رو هم گوش کن.

اپلیکیشن خوب هم زیاد هست مثل زبان شناس.

برای مهارت شنیدن TED, VOA و six minutes English 

از یادگرفتن وکب شروع کن کتاب ۴۰۰۰ خوبه ولی برای اینکه برات سنگین نباشه با اپلیکیشن یاد بگیر.روزی ۲۰ ...

تاپ ناچ رو تا c اموزشگاه رفتم سال 97 دیگه واقعا خسته کننده س برام بخام هی مرور کنم

چه اپلیکیشنی؟

الان دارم grammer in us intermediate   و oxford world skillمیخونم 

اینارم قبلا خوندم یه جاهایی شو

الان واقعا نمیدونم چی بخونم از کجا شروع کنم 

سه دفعه 504 خوندم 

ببین من تصمیم بزرگی گرفتم اما در عوض باعث شد تنبلی نکنم همش میگفتم ببین اگه الان سرکار بودی ماهی فلا ...

برنامه خاصی تو گوشتیت نصب کردی ،من یه مدت تو کار ارز و بورس بودم و کلی ضرر دیدم مغزم درگیره به نظرت می تونم یاد بگیرم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اپلیکیشن نصب کناخبار voa خیلی خوبه.انیمیشن و فیلم هم نگاه کن هر روز ، فیلم رو پارت بندی کن مثلا یک ر ...

کارتون رو دارم این کار رو میکنم،  اسکرین شات میگیرم مرور میکنم 

ولی واقعا فکر میکنم اینا کافی نیست

تاپ ناچ رو تا c اموزشگاه رفتم سال 97 دیگه واقعا خسته کننده س برام بخام هی مرور کنمچه اپلیکیشنی؟الان ...

زبان شناس خیلی خوبه یه پکیج کامله ولی پولی هست اما می ارزه.

کتابهایی که داری رو باز بخون قطعا بازم از تووش چیزای جدید یاد میگیری 

یه تعیین سطح هم بده ببین سطحت چیه اگر زبان رو کنار بزاری بعد به مدت سطح میاد پایین متاسفانه

برنامه خاصی تو گوشتیت نصب کردی ،من یه مدت تو کار ارز و بورس بودم و کلی ضرر دیدم مغزم درگیره به نظرت ...

اره من به مدت برنامه اموزبان داشتم که خیلی گرون بود

الان زبانشناس دارم قیمتش معقول تره و خیلی کامله.

اگه برنامه های داری که ذهنت رو درگیر می‌کنه پاکشون کن مثلا من اینستاگرام رو پاک کردم ماهی یه بار نصب می کنم سر میزنم دوباره میام بیرون

زبان شناس خیلی خوبه یه پکیج کامله ولی پولی هست اما می ارزه.کتابهایی که داری رو باز بخون قطعا بازم از ...

زبان شناس رو هم دارم،  تعیین سطح دادم وکبم c1 بود،  لسن a2

توی سایتی که از چت جی چی تی گرفتم رفتم تعیین سطح دادم