2777
2789
دوری خالم و شوهر خالم ۱۹ ساله ازدواج کردن ،شوهر خالم ماشین سنگی داره و در ماه ۳،۴روز میاد خونه انقدر ...

تو رابطه هم باید پس نباشم زیاد تو دسترس .الان اون نیس من خیلی دلتنگش میشم .ینی منم دور باشم اونم دلتنگ میشه

بنظرم درک متقابل از همه چی مهمتره

مثلا وقتی پیام و دیر ج میده چن بار یا مثلا دو هفته هس زیاد نیس باید چیکار کنم چجور درکش کنم درسته خانواده هامون درجریانن وقتی هم میخام برم نمیزاره ولی همش حس بدی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چجور گیر ندم میبینی بعضی وقتا از صب تا شب نیس شب میاد مثلا امروز جمعس اصلا کاری نداره نمیدونم کج ...

میتونم بپرسم چند سالته؟

کم کم طرز رفتار کردن با جردا رو یاد میگیری

تو رابطه هم باید پس نباشم زیاد تو دسترس .الان اون نیس من خیلی دلتنگش میشم .ینی منم دور باشم اونم دلت ...

بله عزیزم صدرصد 

کلا دوام رابطه به اینکه بهش نچسبی ،کتاب زنان زیرک رو بخون همه چی دستت میاد

دوری خالم و شوهر خالم ۱۹ ساله ازدواج کردن ،شوهر خالم ماشین سنگی داره و در ماه ۳،۴روز میاد خونه انقدر ...

😂

نزدیک باشند جرقه میزنن

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

طبق تجربه‌م، این‌که زیاد با هم صحبت کنید، کارهای مشترک زیادی انجام بدید و بتونید با هم وقت‌های خوبی بگذرونید، احترام بذارید، هم‌راه باشید با هم‌دیگه توی دغدغه‌های هر کدوم، بتونید به هم فضا بدید، توجه کنید به هم، رابطه‌تون اولویتتون باشه، به هم ابراز علاقه کنید و نسبت به هم کنجکاو و مشتاق بمونید.

آخه چجوری الان دو هفتس خیلی کار داره فقط تماس تلفنی در حد ۵ ، ۶ دیقه داریم بعدش نیس تا نپرسم هم نمیگ ...

ببین ی مدت اصلا سراغش رو نگیر ن بهش زنگ بزن ن پیام بده.  بزار خودش بیاد سمتت ... درست میشه 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
بله عزیزم صدرصد کلا دوام رابطه به اینکه بهش نچسبی ،کتاب زنان زیرک رو بخون همه چی دستت میاد

آخه وقتی من نیستم دورم ازش اونم دور میشه ازم میبینی مثلا از عصر تا شب نیستم میگم بیرون بودم یا خانوادم شب ک میام بحرفم یکم میحرفه میگه من میرم بخابم خستم همینجور دور تر میشیم .اون کار داشته باشه بعد منم کار داشته باشم اونوق سرد نمشه رابطه؟

مثلا وقتی پیام و دیر ج میده چن بار یا مثلا دو هفته هس زیاد نیس باید چیکار کنم چجور درکش کنم درسته خا ...

خوب باهاش درمیون گذاشتی تا حالا که مثلا سرت شلوغه یا نه من شوهرم از همون دوران نامزدی باهاش سرد بودم اون میومد طرف من  اصلا بهش زنگ نمیزدم ولی خوب علاقه شوهرم نسبت ب من کم نبود بنظرت علاقش به تو چجوریه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔