2777
2789
ممطعنی درست مشه چرا اینجور شده بنظرت؟

آقایون وقتی ازشون فاصله بگیری ترس از دست دادن میاد سراغشون . مطمئنم فاصله بگیری تکلیفت مشخص میشه یا قدرت رو میدونه یا اینکه میفهمی اون آدم مناسب شما نیست 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب باهاش درمیون گذاشتی تا حالا که مثلا سرت شلوغه یا نه من شوهرم از همون دوران نامزدی باهاش سرد بودم ...

علاقل خیلی زیاده ینی کل فامیل میدونن فامیلم هستیم خانواده هام درجریانن قراره ازدواج کنیم خیلی هم ابراز علاقه میکنه ولی یه چن روزیه یکم دور شده نمیدونم چرا حس بدی دارم .شده تو شده دور بشه ازت ؟ قبلا دوس بودین تو دوستی بوده همچین چیزی

علاقل خیلی زیاده ینی کل فامیل میدونن فامیلم هستیم خانواده هام درجریانن قراره ازدواج کنیم خیلی هم ابر ...

من این تازگیا شوهرم شهرستان بود من تهران چهارماه از هم دور بودیم همش شوهرم زنگ میزد احوال پرسی ...منم پیام بدم جواب نده خیلی ناراحت میشم چون میدونی چیه شوهرم می‌دونه من ناراحت میشم حتما جواب میده شاید به روش نمیاری که از چی ناراحت میشی یا احساس نکنه که تو ناراحت میشی با این کارش من سنتی ازدواج کردم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من این تازگیا شوهرم شهرستان بود من تهران چهارماه از هم دور بودیم همش شوهرم زنگ میزد احوال پرسی ...من ...

ن من ب روش آوردم یبار دیر جواب دادنشو یبارم رفته بود عروسی یروز کامل نبود بجز صبش ک فقط یه چن کلمه پیام داده بود .منم گفتم چرا نبودی قهر کرده بودم .بعد یبارم دو روز پیش سر اینک دیر ج داده بود ناراحت شده بودم و میخاستم کات کنم بعد کلی اصرار کرد ک فرصت بده دیگ اینکارو نمیکنم ولی نمیدونم چرا اصلا اهمیت نمیدن تو زمان دوستی انگار دوس دارن اذیت کنن دوس دارن نباشن طرف دلشون خیلی تنگ بشه نمیدونم ک داره چیکار  میکنه

ن من ب روش آوردم یبار دیر جواب دادنشو یبارم رفته بود عروسی یروز کامل نبود بجز صبش ک فقط یه چن کلمه پ ...

والا آبجی من باشم اصلا جوابشو نمی‌دم تا خودش بیاد پیام بده یا زنگ بزنه پیام هم بده جواب نمی‌دم تا اینکه زنگ بزنه چندبار بعدبرمیدارم  اگه ببینم عصبیه میگم چه حسیه خوبه بی خبری ...!!!؟باید مثل خودش رفتار کنی الان اون یه مرده یا با رفقاشه یا سرکاره یا دنبال چیزی.. اگه بهش مطمعنی که آدم لاشی نیست فقط بی محلش کن همین،، زیاد منتظر پیام اینا نباش چون خودت اذیت میشی

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

سنمم کم نیس ولی دوس ندارم اصلا اینقدر نیس اهمیت نمیده ۲۴ سالمه

منم ۲۸ سالمه توچندتا رابطه بودم با اینکه صدمو میذاشتم طرف میرفت

الان تو یه رابطم با طرف همو خیلی دوست داریم 

ولی مورد پسند خانواده من نیست

والا آبجی من باشم اصلا جوابشو نمی‌دم تا خودش بیاد پیام بده یا زنگ بزنه پیام هم بده جواب نمی‌دم تا ای ...

اره باید مثل خودشون کنی ولی من میگم بزار بازم کوتاه بیام شاید کار داشته بزار بخاطر این چیزا رابطه رو سرد نکنم ک ب بیخبری عادت کنه

منم ۲۸ سالمه توچندتا رابطه بودم با اینکه صدمو میذاشتم طرف میرفتالان تو یه رابطم با طرف همو خیلی دوست ...

آخرش چون تجربه ب دست آوردی برا همین دوتاتونم همو دوس دارین دیگ .از تجربیاتت بمنم بگو بنظرت دلیلش چیه چه کارایی بایر بکنی چه چیزایی رو رعایت کنی

آخرش چون تجربه ب دست آوردی برا همین دوتاتونم همو دوس دارین دیگ .از تجربیاتت بمنم بگو بنظرت دلیلش چیه ...

اول احترام 

دوم اینکه با زبون رامش کنی نه دعوا

ناز کن براش

هیچ وقت هیج وقت حرمتارو نشکن