چه رفتارهایی چیا باعث میشه ک از هم زده نشن من همش رابطه های ناموفق دارم اولش خیلی میخان بعد از اینک ۶ ۷ ماه یا یسال میحرفیم طرف یجور دور میشه ازم انکار همش کار داره بگین چیکار کنم الانم تو به رابطم دیوونه وار دوستم داشت هرکاری ورد بخاطر من شغلش رو عوض کرد ولی الان ۶ ماهه میحرفیم یکی دو هفته ای میشه ازم دور شده همش کار داره 😔 من نمیدونم چجور باشم
آقایون وقتی ازشون فاصله بگیری ترس از دست دادن میاد سراغشون . مطمئنم فاصله بگیری تکلیفت مشخص میشه یا قدرت رو میدونه یا اینکه میفهمی اون آدم مناسب شما نیست
خوب باهاش درمیون گذاشتی تا حالا که مثلا سرت شلوغه یا نه من شوهرم از همون دوران نامزدی باهاش سرد بودم ...
علاقل خیلی زیاده ینی کل فامیل میدونن فامیلم هستیم خانواده هام درجریانن قراره ازدواج کنیم خیلی هم ابراز علاقه میکنه ولی یه چن روزیه یکم دور شده نمیدونم چرا حس بدی دارم .شده تو شده دور بشه ازت ؟ قبلا دوس بودین تو دوستی بوده همچین چیزی
علاقل خیلی زیاده ینی کل فامیل میدونن فامیلم هستیم خانواده هام درجریانن قراره ازدواج کنیم خیلی هم ابر ...
من این تازگیا شوهرم شهرستان بود من تهران چهارماه از هم دور بودیم همش شوهرم زنگ میزد احوال پرسی ...منم پیام بدم جواب نده خیلی ناراحت میشم چون میدونی چیه شوهرم میدونه من ناراحت میشم حتما جواب میده شاید به روش نمیاری که از چی ناراحت میشی یا احساس نکنه که تو ناراحت میشی با این کارش من سنتی ازدواج کردم
من این تازگیا شوهرم شهرستان بود من تهران چهارماه از هم دور بودیم همش شوهرم زنگ میزد احوال پرسی ...من ...
ن من ب روش آوردم یبار دیر جواب دادنشو یبارم رفته بود عروسی یروز کامل نبود بجز صبش ک فقط یه چن کلمه پیام داده بود .منم گفتم چرا نبودی قهر کرده بودم .بعد یبارم دو روز پیش سر اینک دیر ج داده بود ناراحت شده بودم و میخاستم کات کنم بعد کلی اصرار کرد ک فرصت بده دیگ اینکارو نمیکنم ولی نمیدونم چرا اصلا اهمیت نمیدن تو زمان دوستی انگار دوس دارن اذیت کنن دوس دارن نباشن طرف دلشون خیلی تنگ بشه نمیدونم ک داره چیکار میکنه
ن من ب روش آوردم یبار دیر جواب دادنشو یبارم رفته بود عروسی یروز کامل نبود بجز صبش ک فقط یه چن کلمه پ ...
والا آبجی من باشم اصلا جوابشو نمیدم تا خودش بیاد پیام بده یا زنگ بزنه پیام هم بده جواب نمیدم تا اینکه زنگ بزنه چندبار بعدبرمیدارم اگه ببینم عصبیه میگم چه حسیه خوبه بی خبری ...!!!؟باید مثل خودش رفتار کنی الان اون یه مرده یا با رفقاشه یا سرکاره یا دنبال چیزی.. اگه بهش مطمعنی که آدم لاشی نیست فقط بی محلش کن همین،، زیاد منتظر پیام اینا نباش چون خودت اذیت میشی