چه رفتارهایی چیا باعث میشه ک از هم زده نشن من همش رابطه های ناموفق دارم اولش خیلی میخان بعد از اینک ۶ ۷ ماه یا یسال میحرفیم طرف یجور دور میشه ازم انکار همش کار داره بگین چیکار کنم الانم تو به رابطم دیوونه وار دوستم داشت هرکاری ورد بخاطر من شغلش رو عوض کرد ولی الان ۶ ماهه میحرفیم یکی دو هفته ای میشه ازم دور شده همش کار داره 😔 من نمیدونم چجور باشم
مثلا وقتی پیام و دیر ج میده چن بار یا مثلا دو هفته هس زیاد نیس باید چیکار کنم چجور درکش کنم درسته خانواده هامون درجریانن وقتی هم میخام برم نمیزاره ولی همش حس بدی دارم
طبق تجربهم، اینکه زیاد با هم صحبت کنید، کارهای مشترک زیادی انجام بدید و بتونید با هم وقتهای خوبی بگذرونید، احترام بذارید، همراه باشید با همدیگه توی دغدغههای هر کدوم، بتونید به هم فضا بدید، توجه کنید به هم، رابطهتون اولویتتون باشه، به هم ابراز علاقه کنید و نسبت به هم کنجکاو و مشتاق بمونید.
بله عزیزم صدرصد کلا دوام رابطه به اینکه بهش نچسبی ،کتاب زنان زیرک رو بخون همه چی دستت میاد
آخه وقتی من نیستم دورم ازش اونم دور میشه ازم میبینی مثلا از عصر تا شب نیستم میگم بیرون بودم یا خانوادم شب ک میام بحرفم یکم میحرفه میگه من میرم بخابم خستم همینجور دور تر میشیم .اون کار داشته باشه بعد منم کار داشته باشم اونوق سرد نمشه رابطه؟
مثلا وقتی پیام و دیر ج میده چن بار یا مثلا دو هفته هس زیاد نیس باید چیکار کنم چجور درکش کنم درسته خا ...
خوب باهاش درمیون گذاشتی تا حالا که مثلا سرت شلوغه یا نه من شوهرم از همون دوران نامزدی باهاش سرد بودم اون میومد طرف من اصلا بهش زنگ نمیزدم ولی خوب علاقه شوهرم نسبت ب من کم نبود بنظرت علاقش به تو چجوریه