2777
2789

چه رفتارهایی چیا باعث میشه ک از هم زده نشن من همش رابطه های ناموفق دارم اولش خیلی میخان بعد از اینک ۶   ۷ ماه یا یسال میحرفیم طرف یجور دور میشه ازم انکار همش کار داره بگین چیکار کنم الانم تو به رابطم دیوونه وار دوستم داشت هرکاری ورد بخاطر من شغلش رو عوض کرد ولی الان ۶ ماهه میحرفیم یکی دو هفته ای میشه ازم دور شده همش کار داره 😔 من نمیدونم چجور باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق احترام تعهد صمیمیت پایه بودن دو طرف

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

حرفای تکراری نزن

قربون صدقه جدید برو

بحثای جدید بنداز

باهم آنلاین بازی کنین

کلا نباید یکنواخت شه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
هر مشکلی باشه هم از دل هم دربیارن هم ناراحتی هم براشون مهم باشه

من هر دفعه ک از یه موضوعی ناراحت مشم بدتر ازم دور میشه وقتی ب روی خودم میارم ک چرا دور شدی بدتر دور میشه درسته از دلم درمیاره ولی واقعا نمیدونم چرا پسرا اینجورین 😔

باید همیشه بهش فضا بدی 

اجازه بدی بیشتر برای خودش باشه 

زندگیت رو بکنی در کنارش اون هم هست 

احساس کردم مشکلت الان همین باشه ... ولی خیلی چیزا هست که باعث ادامه بدن مثل اینکه هر دو طرف پخته باشن اهداف مشترک داشته باشن علاقه ی دو طرفه ...

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

دوری 

خالم و شوهر خالم ۱۹ ساله ازدواج کردن ،شوهر خالم ماشین سنگی داره و در ماه ۳،۴روز میاد خونه انقدر رابطشون خوب و خوشه که حرف نداره ،خیلی هم خالم از زندگیش راضیه چون از همدیگه دور هستن 

یه بار خالم گفت شوهرش ۲ماه بیکار بوده تو خونه بوده گفت از ماه دوم شروع کردیم به دعوا کردن وقتی شوهرم رفت سرکار دوباره رابطمون شد مثل قبل

به مردا زیاد گیر ندهو اینکه نخواه کنترلشون کنیچند سالته

آخه چجور گیر ندم میبینی بعضی وقتا از صب تا شب نیس شب میاد مثلا امروز جمعس اصلا کاری نداره نمیدونم کجاس چ گ ...هی میخوره

باید همیشه بهش فضا بدی اجازه بدی بیشتر برای خودش باشه زندگیت رو بکنی در کنارش اون هم هست احساس کردم ...

آخه چجوری الان دو هفتس خیلی کار داره فقط تماس تلفنی در حد ۵ ، ۶ دیقه داریم بعدش نیس تا نپرسم هم نمیگه ببخشید فلان جا بودم اینا خودشم میخام تموم کنم نمیزاره 

شاید نظرشونو ..... بر اورده نمیکنی

عزیزم دخترا خیلی زود و سنگین له و خرد میشن پس بدون خواسگاری وارد رابطه نشو تا گیر هرزهها نیافتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .