2777
2789

اعتقاد دارید که حتمااااا باید قسمت بشه؟

یعنی اینطور نیست که فردا تصمیم بگیری بری و بار ببندی و راهی شی!؟ 

من اعتقاد قلبیم اینه که حتما باید بخوادت 

شما چی؟

خاطره ای در این باره دارید ؟

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه .چون یه کسایی این دوسال رفتن که اگه هر امام یا فرد معصومی  اینا رو طلبیده باشه به خودش و همه مقدسات و حتی اصول اخلاقی  توهین کرده 

یه نفر اقای  املاکی  نزول خور و یک نفر خانم  فاسد اخلاقی هردورو کامل تا مغز استخوون میشناسم بالاخره بقیه هم لابد افرادی رو میشناسن ...

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بله دارم

من پارسال همه وسایلم جمع ک فرداش برم نشد

امسالم نشد

ازشون خیلی دلگیرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من امسال واقعا طلبیده نشدم

چون پارسال بعد برگشتن گفتم دیگه نمیرم

از بس مریض شدم و ضعیف

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نه .چون یه کسایی این دوسال رفتن که اگه هر امام یا فرد معصومی اینا رو طلبیده باشه به خودش و همه مقدس ...

واییییی دقیقااا

همش میگم ینی خدایا من از اینا بدترم ک نطلبیدی آقا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

راستش من کلا به هیچی اعتقاد ندارم ولی آخه بنظرم ربطی نداره من بارها دیدم طرف یه آدمیه که اصلا نمیشه گفت چجوریه از بس که بده ولی پول داشته رفته یکیم که آدم خوبیه دلش شکسته مشکل داشته ولی نرفته! اینروزا همه چیز پوله

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

واییییی دقیقاااهمش میگم ینی خدایا من از اینا بدترم ک نطلبیدی آقا

طلبیدنی درکار نیست یکی میره تایلند و ترکیه و نهایتا متل قو یکی هم میبینه  تقریبا مفته راه به راه  میره عراق  

بماند....

خداوند همه رو درپناه خودش بگیره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من امسال واقعا طلبیده نشدمچون پارسال بعد برگشتن گفتم دیگه نمیرماز بس مریض شدم و ضعیف

بخدا ! 

من قرار بود برم و اینکه یه حرفی از دهنم اومد بیرون ! 

همونجا فهمیدم که طلبیده نمیشم! دقیقا تو همون لحظه 

چند ماه بعد هی به خودم گفتم ! به امام حسین گفتم تو چرا نزاشتی من بیام بخاطر فلان حرفم:)💔

خدا به همه دل شکسته ها نگاهی بندازه 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷