2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخواد

1064 بازدید | 71 پست

جدی الان یکی بیاد خواستگاریم قبول میکنم ولی الان ها اونم زود میگم پاشو لریم محضر معلوم نیس یه ساعت بعد نظرم همینه یا نه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای رابطه یا واقعا میخای باهاش زندگی کنی نکنه دستخوردش کنی ولش کنی خداروخوش نمیاد

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

عزيزم اگه كمي جدي ميگي توي سايتاي معتبر همسر يابي ثبت نام كن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سایت همسریابی ثبت نام کن من هم همینطوری ازدواج کردم

واقعا آیا راضی هستی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

سایت همسریابی ثبت نام کن من هم همینطوری ازدواج کردم

تا برم اونجا پشیمون شدم😂

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

دمدمی مزاج نباش که عاقبتِ خوشی نداره

الان حتی خودمم نمیدونم چی میخوام فقط خسته شدم میگم اگه شوهر کنم شاید نذاره درس بخونم ولی من شانس ندارم بیاد هم دنبال شاغلش هس

برای رابطه یا واقعا میخای باهاش زندگی کنی نکنه دستخوردش کنی ولش کنی خداروخوش نمیاد

نه میخوام بساد بگه دوس ندارم زنم تحصیل کنه همه هزینه هات با من فقط نرو دانشگاه منم بگم با این که دلم نمیخواد ولی چشم😂

دقیقا منم از مجردی خسته شدم ولی ادم مناسبم پیدا نکردمنه زشتم نه مشکل خاصی دارم اما نمیدونم چرا نمیشه

چون سنت کمه

نه میخوام بساد بگه دوس ندارم زنم تحصیل کنه همه هزینه هات با من فقط نرو دانشگاه منم بگم با این که دلم ...

آن شالله ک بیاد