2777
2789

از همین کارا که توی سالن های زیبایی انجام میدن

اسمشونو نمیدونم

نمیخوام موهام صاف بشه میخوام فقط حالت وزی نداشته باشن

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن رزماری بزن خودت یا روغن نارگیل 

شامپوت رو هم عوض کن خواهشا یه نرم کننده کراتین دار هم بگیر 

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

روغن رزماری بزن خودت یا روغن نارگیل شامپوت رو هم عوض کن خواهشا یه نرم کننده کراتین دار هم بگیر

خب موهام چرب میشه برم حموم باید چندبار بشورم تا چربی بره بازم پف میشه

...

اگه موهات چرب نیس کم پشت نیس پروتئین تراپی خوب بود برامن ریزش نداشتم وزی موهام کاملا گرفته شده بود حتی چون حین شونه زدن گیر نمیکرد ریزشمم کمتر شده بود

ولی اگه موهات چرب و کم حجمه دهنت سرویس قرار بشه چون هر روز باید بری حموم و بشوری 

خب موهام چرب میشه برم حموم باید چندبار بشورم تا چربی بره بازم پف میشه

ببین اگر بری پروتئین تراپی یا کراتین دیگه هر روز باید بری زیر دوش من خودم توی حموم شامپو داو میزنم با یه نرم کننده کراتین دار که مثل ماسک موئه 

میام بیرون از حموم شونه میکنم موهام رو تا جایی که بشه سشوار نمی‌زنم ولی اگر شب باشه یا هوا سرد باشه میزنم چون مجبوریم دیگه بعدش هم فقط دو سه تا قطره روغن نارگیل میزنم خیلی خیلی کم ( موهام کوتاه کردم  ) 

یا شما میخوای از این برس های سر بگیر که مال موهای فره اسمشو نمیدونم ولی این مغازه ها بگی دارن یا آنلاین سفارش بده خب ؟ با اون شونه کن بعد با موس مو موهات رو اسکرانچ کن تا فرش بمونه قشنگ و وز نشه اینم خوبه ها برای دختر خالم انجام میدم ما هم موهامون مثل شماست 

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹