2777
2789

❤️🫠

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

آره من حس میکنم بارداری

سیو میکنم شد شیرینی میدمت🥲😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم شیرینی به دنیا اومدن بچه ات خوشگلم

فداتشم مهربون💞❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم کنکور چه رشته و رتبه ای میارمو رتبم چندرقمی میشه

تو یه آدم تنبلی که همش تو نی نی سایتی و دنبال لقمه راحتی 

ببین دختر خوب حس ششم زمانی درسته که تو یه کاری انجام بدی و برای دلخوشی هم ازش استفاده کنی

می‌دونی مثل چی میمونه که من بدنسازی کار میکنم تو باشگاه پارتنرم بعد بگم خوب کار نمیکنم بازم پارتنرم ازم راضیه قطعا نه راضی نیست ولی اگه خوب کار کنم و خوب انجام بدم کارمو چهار تا ببینن پارتنرمو  تعریف منو بکنن قطعا اونم بیشتر هوامو دازه تو هم اگه بخونید آره زیر هزار میاری رشته تاپ هم میاری ولی واقعا بخون از مهر 

تو یه آدم تنبلی که همش تو نی نی سایتی و دنبال لقمه راحتی ببین دختر خوب حس ششم زمانی درسته که تو یه ک ...

عزیزمبخدا اینطور نیست منم دلایل خودمد دارم فقط گفتم حدستونو بهم بگید

عزیزمبخدا اینطور نیست منم دلایل خودمد دارم فقط گفتم حدستونو بهم بگید

پس چه طوره؟

روزی چه قدر با تمرکز میخونی؟واثعا تست میزنی ؟واثعا تشریحی می‌خونی عمومی هارو ؟چند ساعت بدون گوشی میتونی تحمل کنی؟

من اگه میبینی زیاد تو نی نی سایتم چون بیکارم وگرنه من رتبه ۱۸۰۰ کنکور بودم من دانشجو ام الان من معدل بیست بودم من مربیگری بدنسازی دارم

من اینقدر خوب کار میکنم تو باشگاه پارتنرم که هر کی می‌بینه از من تعریف میکنه

منم حس میکنم مجردی کلا

😐😐🤣شما حس نکن عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40