2777
2789

به منم بگو باردارم یا نه مرسی🥲

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی صلوات مهمونم کنی🥹💖 نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که نیومده برای منم

هعب🚶‍♂️

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی صلوات مهمونم کنی🥹💖 نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بهم بگو آیندم درخشانی یانه بگو بهش میرسم دوسم داره؟

عزیزم شما قراره در اینده سختی بکشی ولی نه طولانی مدت،یه کم ساده ای ، ولی از اون طرف مهربونی و مودی هستی،اون کسی که عاشقشی صرفا یه عشق بچگانه هست طرفتم دوست داره ولی رابطتون دوتمی نداره و به هم نمیرسین .

تو فامیل مادری یه دختر هست که به شدت بهت حسادت میکنه و میخواد خرابت کنه ، شما چون درس خوبی داری و باهوشی و قیافه نچرال زیبایی داری بهت حسادت میکنه.

رازاتو به هیچ کس نگوبه هیچکسسسسس .

اینده درخشانی داری چون باهوشی تو درسا به شدت موفقی ولی اون سختی و که گفتم به خاطر شکست عشقیه 

به منم بگو باردارم یا نه مرسی🥲

عزیزم این ماه باردار نیستی . مشکل شما استرسه هر ماه داری لحظه شماری میکنی که ببینی بارداری یا نه و خیلی استرس داری،استرستو بزار کنار ، همین امروزم به نیت بارداری یه تیکه لباس بچه پسر بخر 

من گاهی جن میبینم و حس ششم هم خوب کار میکنه ولی سوالت چیه

عزیزم من با ارین ازدواج میکنم یا واحد؟؟

قرارمون با واحد خوب پیش میره؟؟

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
عزیزم این ماه باردار نیستی . مشکل شما استرسه هر ماه داری لحظه شماری میکنی که ببینی بارداری یا نه و خ ...

عزیزم میشه بگی با واحد ازدواج میکنم یا آرین؟؟

ازدواجم اسان میشه؟؟

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
عزیزم این ماه باردار نیستی . مشکل شما استرسه هر ماه داری لحظه شماری میکنی که ببینی بارداری یا نه و خ ...

آزمون اموزگاری قبول میشم؟مصاحبه قبول میشم؟

میرسد از جانب خدا مصلحت هایی ک ارزویت بود قول قول 😍❤