2777
2789

یه جوری میگن انگار فقط من تنها رو کره زمین هستم که حسادت میکنم بقیه هیچ وقت به هیچی حسادت نمیکنن اصلا نمیدونن حسادت چی هست 

تا میگم فلانی پز میده میگن تو حسودی ولی نمیگن فلانی هم که پز میده کار زشتی میکنه 

کسی هست مثل من باشه؟ اگه میخواین دوباره بگین حسودم لطفا از تاپیک برین بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شما واقعا پز میدهسفر رفته دلیل نمیشه بیاد میزان هزینه رو برای شما بگه در واقع این حرف ها از نو ...

اخ دقیقاااا 

بلخره شما منو درک کردی 

منم میگم دلیلی نداره عدد بگه خودم میدونم گرون و زیاده 

کم پیش میاد به کسی حسادت کنم 

جنس حسادت ما خانم ها متفاوت

یکی به لباس و ارایش و زیبایی 

یکی به زندگی و عشق دیگری 

اما نتیجه یکیه آزار روح 

پس  کسی که باعث حسادتم بشه رو از زندگیم حدف میکنم نبینمش تا اذیت نشم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من خیلی دیدم تو سایت فاز بلاگری برمیدارن بعد میاد میگه ازمو خریدم 20 میلیون این ماگو خریدم 4 تومن بعد ببشتر پردم اینجا وضعشون خوب نیس بعد که چیزی میگی بهش ناردحت میشه من فقط میخواستم روز خوبمو باهاتون به اشتراک بزارم دلتونو شاد کنم باچنتا استیکر مسخره🥺🎀🌿💕💖😍😔 

اخ دقیقاااا بلخره شما منو درک کردی منم میگم دلیلی نداره عدد بگه خودم میدونم گرون و زیاده

اگه از تفریح ها و جاهای دیدنی که رفته میگفت 

میگفتم پز نداده صرفا تجربه ش رو با شما در میان گذاشته

اما میزان هزینه رو گفتن بدون اینکه سوالی پرسیده باشن خیلی مسخرس 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

شما بیا جنبه مثبتش را ببین همراهیش کن بگو چقدر خوب خداروشکر که این موضوع باعث حال خوبت شده و دوست داشتنی منم تو حال خوبت سهیم بدونی

سخت نگیرید یک سری چیزا رو 

استفاده از کلمات جایگزین میتونن حال همه ما را بهتر نگه دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اینو برای خودت تو زندگی خصوصیه خودت که میخوای آدمارو بشناسی بگو .به هیچ کس نگو واقعا همین فکر و میکنن میشه قضاوت کردنا و بد گویی ها به کسی کاری ند اشته باش میخواد پز بده نده محل بده نده تا وقتی به شما ضرری نمیرسونه بذار برای خودش حال کنه

اگه از تفریح ها و جاهای دیدنی که رفته میگفت میگفتم پز نداده صرفا تجربه ش رو با شما در میان گذاشتهاما ...

دقیقااا همینجوره شروع میکنه بدون سوال خودش همه چی رو هم میگه با سیاست هم هست اول از گرونی میناله بعد میگه انقدر خرج کردیم

از ذوقت میری میگی من انقدر خرج کردم در حالیکه طرف ممکنه دلش بخواد و نداشته باشه یعنی میدونی که نداره

نه والا من چیزی به کسی نمیگم متاسفانه از بس جدیدا همه حساس شدن و انگ پز به ادم میزنن یه دوستی دارم وضع مالی جالبی نداره پارسال هم مشهد رفت هم کربلا چقدر من خوشحال شدم کلی با ذوق عکسهاش دیدم ولی 

امسال من یه شیراز رفتم میخواست خودشو بکشهههه!!

اون قطعا داشته پز می‌داده 

ولی اینکه میگی دلت شاید بخواد بقیه که ضامن نیستن،ما چی دلمون میخواد.

ارتباطتو محدود کن اگر خیلی ندید بدید بازی در میاره 

اللهُ یکفی...