2777
2789
عنوان

پدرم زد تو صورتم دارم براش آشغال رو

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 48 پست
اگه شما با کتک زدم موافق نیستی چرا دفاعرمیکنی دنیا دار مکافاته شما که اینقدر اعتقاد داری البته تو دی ...

اسی به خاطر کامنت یه سری مذهبی نما به دین نباید بی احترامی کرد، اینا خودشون رو پشت دین قایم میکنن و به اسم دین گناه میکنن 

من قضاوتی ندارم برای زندگیت چون هیچی از زندگیت نمیدونم ولی کار پدرت هم قطعا اشتباه بوده

بهت حق میدم عصبانی باشی کاملا و ناراحت ، لزوما هر بزرگتری بزگتر نیست

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اگه شما با کتک زدم موافق نیستی چرا دفاعرمیکنی دنیا دار مکافاته شما که اینقدر اعتقاد داری البته تو دی ...

دیگه چی بگن والا  تو اگه به پدرت احترام نمیزاری انتظار دارم تو جامعه چجور ادمی بشی

اصلا محترم نیستی به جای کارت میلنگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چی بگن والا تو اگه به پدرت احترام نمیزاری انتظار دارم تو جامعه چجور ادمی بشیاصلا محترم نیستی ب ...

اتفاقا از شما خیلی محترم ترم شما تو پستتون آشکارا دارین توهین میکنید بعد انتظار دارین جواب نگیرین؟؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️