2777
2789
عنوان

به نظرتون وظیفه منه جارو کنم

623 بازدید | 26 پست

من طبقه بالای مادرشوهرم راهروی پایینم همیشه من حارو میزنم تمیز میکنم یه بار یه ماه جارو برقی نکشیدم دیدم مادرشوهرم دشت نمیزنه دستشویی و حمومش اونجاس لباسشویی اونجاست ولی در ماام اونجاس از حیاط باز میشه فقد از اونجا رفت و امد میکنیم یعنی کلافه میشم خب اونکه خونشو جارو میکنه درو باز کنه پشت درشم جاروبرقی بکشه چی میشه؟؟من باید جاروبرقی و بردارم برم پایین زورم میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال ندارن ایشون سنش بیشتره بعد در شما از اونجا میگذره 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

گاها بکش عزیزم کینه اضافه نکن مادرشوهر منم اونطوره میگه جاری راه پله روتمیز کنه باید اونم ازونجا رد میشه من خونش رو جارو زدم بعد درو بازکردم پشت درم جارو بکشم نذاشت 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اگه سنش زیاده و سختشه محبت کن و اینکارو بکنولی نه وظیفه شما نیست یا شاید بهترین کار اینکه یبار شما ی ...

ن بابا سنش زیاد نیس ۵۰ سالشه همش بیرونه گردش با دوستاش با دخترش خونه مامانش و من وقتی می‌بینم کثیفی میاد بالا محبورم بکشم

حالا مگه بهت گفته : چرا پایینو جارو نزدی؟؟

نه نمیگه ولی زورش میاد اون بکشه خونشو جارو کیکنه درو باز نمیکنه پشت درشو بکشه کوچیکه ب خدا بعد من باید جارو بردارم برم چون کثیفی بالا نیاد

ن بابا سنش زیاد نیس ۵۰ سالشه همش بیرونه گردش با دوستاش با دخترش خونه مامانش و من وقتی می‌بینم کثیفی ...

خوب واقعا اینکارش سواستفاده‌ست

منم تو شرایط مشابه نتراحت میشم و با اینکه از کثیفی بدم میاد عمدا نمیکشم تا خودش متوجه بشه

بنظرم ادامه بده و نکش ببین اخر چیکار میکنه

ولی بحثم نکن

اگه گفت شما چرا نکردی بگو عه متوجه نشدم فکر کردم شما جارو میکشی

یا وقت نکردم

وارد بحث باهاش نشو ولی بذار بدونه وظیفه شما نیست و محبته و اونم باید کمک کنه

جارو خودت رو نبر پایین برو پایین جارو مادرشوهرت رو بردار بکش و خودت بیا بالا

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔