2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه یازدهمی که دهمو اصصصصلا درس نخونده باید چه خاکی تو سرش بریزه ؟حجم درسای یازدهم انقدر زیاد هست که ...

دهم پایه هست و از همون دهم باید شروع کرد حقیقتا 

و از طرفی زمان باقی مانده برای جمع کردن یازدهم کنه 

پس روی دهم تمرکز کنید تا پاییز تموم بشه 

از پاییز همزمان با دوازدهم یازدهم هم پیش ببرید ، اگر پیشروی ازمونارو دیده باشید میدونید به هرحال باید دو پایه باهم پیش بره 

دعا کنید برام🩷 

سلام عزیزم..لطفااگه وقتشوداشتین بهم جواب بدین ممنونم پیشاپیش...پسرم ترازکنکورش۸۳۰۰ شده..بعدامتحانات نهاییش درسایی ضریب بالاواصلی تجربی همشویا۱۹هست یابالای ۱۹..مثلاریاضی ۱۹وهفتادوپنج وبقیش هم توهمین رنج..ترازش کمه برای پزشکی اینومیدونم..امامیخوام بفهمم باتوجه به درصدنمره های نهاییش امیدی به پزشکی هست؟خیلی نگران وسردرگم هستم لطفااگه میتونین جواب بدین..بعداگه پزشکی نشدایابینایی سنجی رشته ی اینده داری هست؟

سلام عزیزم..لطفااگه وقتشوداشتین بهم جواب بدین ممنونم پیشاپیش...پسرم ترازکنکورش۸۳۰۰ شده..بعدامتحانات ...

سلام عزیزم بله میتونن پزشکی بخونن احتمالااااا یا حتی تعهدی 

بله اون رشته هاهم عالی هستند 

دعا کنید برام🩷