2777
2789

سلام دوستان خوبین 

من ۲۴ سالمه و از امسال اگه خدا بخواد معلم رسمی می شم ، تو دانشگاه فرهنگیان هم درس خوندم ، یه خواهر بزرگ تر هم دارم ۲۷ سالشه و پرستاره ، خالم شاغله و یه پسر ۶ ساله داره ، که بی نهایت بی ادب و پررو هست ، و خالم خیلی بهش وابسته هسن،  البته اینم بگم که فقط من یه خاله دارم ، خلاصه ، من هس با این بچه کوتاه می یام بدتر می شه ، و خیلی یا من بد رفتاری می کنه ، خالم هم خیلی باهام‌سرد شده چند ماهه ، وقتی باهاش حرف می زنم به چشمام اصلن نگام نمی کنه و اصلن ادامه حرفم رو جواب نمی ده ، 😔😔😔😔😔

مم خیلی دلخور شدم الان یکی دوماهه که زیاد باهاش صحبت نمی کنم ، ما می خواستیم خرید کنیم با مامان و بابام بودیم داشتم کفش انتخاب می کردم ، من قدیم وسواس داشتم ولی الان خیلی زودتر انتخاب می کنم ، زود هم کیفم و هم کفشم رو انتخاب کردم اومدم بیرون . بعد با حالت پوزخند گفت بعد از چند بار پوشیدن انتخاب کردی ؟ منم محکم جواب دادم سومین کفشی بود که انتخاب کردن و سریع ازش دور شدم و به سمت مامان و بابام اومدم 

حالا خواهرم می گه تو باید نزدیک تر کنی خودتو به خاله که اینجوری رفتار نکنه ، خ ب منم می گم منم غرور و شخصیت دارم برای خودم ، من اصلن به رفتارش فکر نمی کنم فقط برام سوال پیش اومده که چرا با من اینطوری شده ؟ واقعا چرا ؟ من چی کارش کردم ؟ اینم بگم خالم شاغل هست ، و حقوقش هم جدیدن خداروشکر خیلی بالا رفته 

به نظرتون چی کار کنم ؟ این هفته هم می خواین باهاشون دوشب مسافرت بریم 😭😭😭😭

چطوری رفتار کنم ؟ به حرف خواهرم گوش کنم ؟ 

نظرتون رو همه بگین خواهش می کنم کمکم کنین 

الان شمایی که قراره بزودی بشی معلم برای بچه های این جامعه یه خورده شخصیت قوی تری میطلبه که داشته باشی!! یه خورده بچگانه رفتار میکنی.   اول که خب هرکس هرجور میخاد باتو برخورد کنه. مهمه اصن؟ نه.  اگر میدونی جایی کار اشتباهی کردی بهتره عذرخاهی کنی. درغیر اینصورت اهمیت نده. این موضوع اصن ارزش پیگیری و دقت و انرژی نداره واقعن!! چه دغدغه ای شد برخورد خاله !  ولش کن باو

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
الان شمایی که قراره بزودی بشی معلم برای بچه های این جامعه یه خورده شخصیت قوی تری میطلبه که داشته باش ...

به نظر خودم همینه ، من کلن یه ذره چون حساسم ، و این که خوب یه نفر تو چشام نگاه نکنه موقع صحبت کردن شما خودتو جای من بذار ناراحت نمی شی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خوشبحالت ک خالته من چی بگم ک جدا شدم با بچم اومدم خونه پدری دوتاخواهر بزرگتر از خودم شدیدا باهام دشمنی میکنن همین امروز کلی گریه کردم شرایط و پول خونه جدا رو هم ندارم تو رو خدا برام دعا کنین 

اسی خوشبحالت ک خالته من چی بگم ک جدا شدم با بچم اومدم خونه پدری دوتاخواهر بزرگتر از خودم شدیدا باهام ...

عزیز دلم خدا به قلبت بهت آرامش بده ، ❤️❤️❤️

هر چیزی اولش سخته ، درست می شه 

میانه رفتار کن

احترام معمولی بذار نه خیلی زیاد نه خیلی کم

بیشتر با مادر و خواهرت هم صحبت شو تو سفر و سر خودت رو با چیزای دیگ گرم کن

اگ هم باهات حرف زد با لبخند و آرامش جواب بده اینجوری نه بی احترامی کردی هم اینک اگ بخواد اذیتت کنه چون با لبخند جوابش رو دادی خودش بیشتر میچزه

عزیز دلم خدا به قلبت بهت آرامش بده ، ❤️❤️❤️هر چیزی اولش سخته ، درست می شه

اولش نیس نزدیک ۵ ساله اینجاییم دخترم اوایل بچه بود دوستش داشتن الان بزرگ شده ۷ سالشه شدیدا ضد همن نمیدونم چه خاکی بریزم سرم

میانه رفتار کناحترام معمولی بذار نه خیلی زیاد نه خیلی کمبیشتر با مادر و خواهرت هم صحبت شو تو سفر و س ...

واقعا آدما عوض می شن نمی دونم چی عوضشون می کنه ، خیلی مغرور شده به خودش 

آره همین کار رو می کنم خیلی پرروعه