سلام دوستان خوبین
من ۲۴ سالمه و از امسال اگه خدا بخواد معلم رسمی می شم ، تو دانشگاه فرهنگیان هم درس خوندم ، یه خواهر بزرگ تر هم دارم ۲۷ سالشه و پرستاره ، خالم شاغله و یه پسر ۶ ساله داره ، که بی نهایت بی ادب و پررو هست ، و خالم خیلی بهش وابسته هسن، البته اینم بگم که فقط من یه خاله دارم ، خلاصه ، من هس با این بچه کوتاه می یام بدتر می شه ، و خیلی یا من بد رفتاری می کنه ، خالم هم خیلی باهامسرد شده چند ماهه ، وقتی باهاش حرف می زنم به چشمام اصلن نگام نمی کنه و اصلن ادامه حرفم رو جواب نمی ده ، 😔😔😔😔😔
مم خیلی دلخور شدم الان یکی دوماهه که زیاد باهاش صحبت نمی کنم ، ما می خواستیم خرید کنیم با مامان و بابام بودیم داشتم کفش انتخاب می کردم ، من قدیم وسواس داشتم ولی الان خیلی زودتر انتخاب می کنم ، زود هم کیفم و هم کفشم رو انتخاب کردم اومدم بیرون . بعد با حالت پوزخند گفت بعد از چند بار پوشیدن انتخاب کردی ؟ منم محکم جواب دادم سومین کفشی بود که انتخاب کردن و سریع ازش دور شدم و به سمت مامان و بابام اومدم
حالا خواهرم می گه تو باید نزدیک تر کنی خودتو به خاله که اینجوری رفتار نکنه ، خ ب منم می گم منم غرور و شخصیت دارم برای خودم ، من اصلن به رفتارش فکر نمی کنم فقط برام سوال پیش اومده که چرا با من اینطوری شده ؟ واقعا چرا ؟ من چی کارش کردم ؟ اینم بگم خالم شاغل هست ، و حقوقش هم جدیدن خداروشکر خیلی بالا رفته
به نظرتون چی کار کنم ؟ این هفته هم می خواین باهاشون دوشب مسافرت بریم 😭😭😭😭
چطوری رفتار کنم ؟ به حرف خواهرم گوش کنم ؟
نظرتون رو همه بگین خواهش می کنم کمکم کنین