2777
2789

دیدم سبز شده 😐 بخدا توقع نداشتم سبز بشه 😂😂😂😂 الانتقریبا ۲ ساله داره فلفل میده 😐😂 فکر میکردم همون سال اول خشک بشه 😐😐 بچه ها بوته فلفل چند سال فلفل میده ؟🫢

چرا نده حتی گوجه فرنگی هم بار میده لوبیا و بادمجان و انواع سبزی بکاری بار میده 

مادر شوهرم اینا تو باغشون داخل چندتا گلدون کاشتن حتی پسرم گوجه کاشته و الان گل داده😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تخمه ای ریختی و این که کود اینا هم دادی خاک ات چی بود ؟ رس؟ خیلی دلم میخواد داشت ...

تخم خود فلفل و در آوردم ، میخواستم بریزم سطل آشغال ریختم پای گلدون خالی😁🫢 من تو گلدون ریختم ، تو باغچه که عالیه.  خاکشو زیر و رو کن ، فرقی  نمیکنه خاکش چی باشه  در میاد بنظرم

چرا نده حتی گوجه فرنگی هم بار میده لوبیا و بادمجان و انواع سبزی بکاری بار میده مادر شوهرم اینا تو با ...

گوجه هم ریخته بودم در اومد 😁 البته هر بوته اش ۳،۴تا دونه گوجه داد و تموم شد ، ولی فلفل مدادم شکوفه میده 🫢

گوجه هم ریخته بودم در اومد 😁 البته هر بوته اش ۳،۴تا دونه گوجه داد و تموم شد ، ولی فلفل مدادم شکوفه ...

گوجه فقط چند بار بار میده  ولی  فلفل جان سخت هست هر چقدر بیشتر برسی بارش بیشتر میشه

تخم خود فلفل و در آوردم ، میخواستم بریزم سطل آشغال ریختم پای گلدون خالی😁🫢 من تو گلدون ریختم ، تو ب ...

اب  و  هواتون  خوبه ؟

من  بادنجون  کاشتم  سبز  شد  و  بعدش  مرد  هیچی  نداد  اصلا  شکوفه  هم  نداد 

گرجه  هم  کاشتم  سبز شد  

ولی  مرد  و  گل  نداد 

این  جا  خیلی  خیلی گرمه  دما  بالا

اب و هواتون خوبه ؟من بادنجون کاشتم سبز شد و بعدش مرد هیچی نداد اصلا شکوفه هم نداد گر ...

جنوبین گلم؟😐 من تهرانم والا اینجام گرمه ولی تو بالکن گذاشتمشون که آفتاب مستقیم نخوره بهشون 😁 

الان بکارم‌میشه...؟؟؟چجوریه بمنم بگینننن ناموساااا

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان بکارم‌میشه...؟؟؟چجوریه بمنم بگینننن ناموساااا

اره کاری ندارم . ولی بنظرم فروردین اینا میکاشتی بهتر بود😁 

کاری ندارم گلی 😐 

خاکایگلدون و زیر و رو کن ، مثلا اندازه نصف قاشق مربا خوری تا ۱ قاشق ، بستگی داره گلدونت چقدر بزرگ باشه 

بپاش رو سطح گلدون ، یه لایه ناز هم خاک ، همین .

روز یه دفعه صبح آب بده 

اره کاری ندارم . ولی بنظرم فروردین اینا میکاشتی بهتر بود😁 کاری ندارم گلی 😐 خاکایگلدون و زیر و رو ک ...

اره میگن فروردین‌بکارین،بنظرت لوبیاچیتی هم‌میشه کاشت؟؟مرسییی عشقممم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪