2777
2789
عنوان

چند وقت پیش تخم فلفل داشتم ریختم تو گلدون دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 39 پست
چه تخمه ای ریختی و این که کود اینا هم دادی خاک ات چی بود ؟ رس؟ خیلی دلم میخواد داشت ...

فلفل همه جا درمیاد خاک معمولی باید باشه کود هم اگه بدی فلفل هاش طعم و بوش بیشتر میشه ...

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

الان بکارم‌میشه...؟؟؟چجوریه بمنم بگینننن ناموساااا

الان مگه فصل کاشته !!!!‌ معمولا بذر را ماه اسفند نهایتا تا سیزده به در میکارن نه بعدش...

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوجه ریحون اینا کاشتم تو باغچه در نیومد

اول باید تو نشا بکاری جوونه بزنه یکم جون گرفت بعد انتقال بدی باغچه . توی چه ماهی کاشتی؟

یاد خودم افتادم من ی بار با چه ذووووقی فلفل کاشتم تو گلدون تهش توش کاکتوس سبز شد :///

گلدونه برا ی کاکتوسی بود که چند سال پیش خراب شده بود خود کاکتوس رو انداختیم بیرون ولی ریشش با رسیدگی دوباره جوونه زد فلفلامم در نیومد کلا :)))))

اول باید تو نشا بکاری جوونه بزنه یکم جون گرفت بعد انتقال بدی باغچه . توی چه ماهی کاشتی؟

والا تو جنگ مادرشوهرم خونمون بود اون کاشت تو باغچه ..گفتم در نمیاد ..بعد همسایه هام اومدن نذاشتن قشنگ اب بدیم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
تو گلدون منم یه گیاه صاف و دراز رشد کرده ، فکر کنم بچه ها دونه خرما انداختن توش😅

اره     شوهر منم  همینجوری  هسته خرما  انداخترتو گلدون    یه گیاه   صاف و یاده  دراز سیخ شده  درومد   شاید اسال   همینجوری   دراز و سیخ شده دیگه جا تنگ کرده بود به  گلدون درش اورد

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
والا تو جنگ مادرشوهرم خونمون بود اون کاشت تو باغچه ..گفتم در نمیاد ..بعد همسایه هام اومدن نذاشتن قشن ...

😐 خسته نباشید ... کی گفته توی خرداد بذر میشه کاشت ؟

آره اینم همونطوره

فایده نداره   بیخودیه        

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم