وسواسم چون همیشه از آشپزی میترسیدم از ترس نمیرفتم و از طرفیم انتظار داشتم در حد آشپزی مامانم همون اول باشم خرابم نکنم
روش مامانم با پیجای اینستا و سایرین زمین تا آسمون متفاوت بود از طرفی ریزهکاریا رو نمیگن برای یه تازهکار
منم فقط مامانمو قبول داشتم ولی خیلی کم فست فود و بعضی غذاها رو از اونا مقادیر مواد رو یاد میگرفتم با مادرم ترکیب میکردم یعنی طریقهی پخت مادرم
برای همین خیلی آشپزی برام عذاب آور شد
ولی الآن همون مواردی که یاد گرفتم رو میتونم تبدیلش کنم به کتاب و مطمئنم جزء کتابهای پرطرفداری میشه چون هیچ احدی انقدر با جزئیات و ساده آشپزی با دستپختی خوب رو آموزش نمیده که فرصت نمیکنم