2777
2789
عنوان

مامان من اصلا آشپزی نمیکنه

198 بازدید | 13 پست

تا وقتی من تو خونه هستم اصلا دست به قابلمه نمیزنه ،شده ساعت ها گشنه بمونه میمونه تا من برسم خونه و میگه خوب حالا که اومدی غذا بپز 

دست به جاروهم نمیزنه میگه جارو کن ،پاک کن 

فقط ظرفا رو میشوره و میره حموم ،یا داره ظرف میشوره یا تو حمومه منم خسته میشم خوب ما ۸نفریم شام بپز بیار ببر اصلا کمک نمیکنه چیکار کنم باهاش؟

مادر من از اون ور بوم افتاده نه نحوه‌ی آموزش آشپزی به منو بلد بود نه میذاشت دست بزنم 

خودم از روی مسئولیت‌پذیری به سختی یاد گرفتم 

کاش همکاری می‌کرد که من راحت‌تر یاد بگیرم هنوزم کامل همه غذاها رو بلد نیستم اینم یه درده چون همیشه بابتش اضطراب داشتم همه به چشم یه دختر فراخ منو نبینن 

شما هم واقعا از اون ور بوم افتادین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من از اون ور بوم افتاده نه نحوه‌ی آموزش آشپزی به منو بلد بود نه میذاشت دست بزنم خودم از روی مسئ ...

عزیزم تو اینستا که کلی آموزش آشپزی میذارن و ریز به ریز توضیح میدن از اونجا ببین راه میفتی 

من مامانم اصلا یادمم نداد، میگفت برو قیمه بپز یا میگفت برو قرمه سبزی بپز دیگه هیچی نمی‌گفت خودم میزدم تو اینترنت و میپختم

عزیزم تو اینستا که کلی آموزش آشپزی میذارن و ریز به ریز توضیح میدن از اونجا ببین راه میفتی من مامانم ...

وسواسم چون همیشه از آشپزی میترسیدم از ترس نمی‌رفتم و از طرفیم انتظار داشتم در حد آشپزی مامانم همون اول باشم خرابم نکنم 

روش مامانم با پیجای اینستا و سایرین زمین تا آسمون متفاوت بود از طرفی ریزه‌کاریا رو نمیگن برای یه تازه‌کار 

منم فقط مامانمو قبول داشتم ولی خیلی کم فست فود و بعضی غذاها رو از اونا مقادیر مواد رو یاد میگرفتم با مادرم ترکیب میکردم یعنی طریقه‌ی پخت مادرم 

برای همین خیلی آشپزی برام عذاب آور شد 

ولی الآن همون مواردی که یاد گرفتم رو میتونم تبدیلش کنم به کتاب و مطمئنم جزء کتاب‌های پرطرفداری میشه چون هیچ احدی انقدر با جزئیات و ساده آشپزی با دستپختی خوب رو آموزش نمیده که فرصت نمیکنم 

از موقعی که من یاد گرفتم آشپزی اینجوری شد ،تقریبا از ۱۴ سالگیم

اوه پس ماشالله یه اشپزی واسه خودت من ۲۷ سالمه و اشپزی بلد نیستم البته دستمم کُنده ولی چیزهای ساده رو بلدم مثل تخم مرغ و اینا 

اوه پس ماشالله یه اشپزی واسه خودت من ۲۷ سالمه و اشپزی بلد نیستم البته دستمم کُنده ولی چیزهای ساده رو ...

آره ولی دوست داشتم منم بچگی کنم منم با دوستام برم بیرون و فکر شام و ناهار نباشم مثل زنای متاهل ولی همین که پامو از خونه بیرون میذارم مامانم زنگ میزنه سریع بیا خونه شام و ناهار بپز ،بعدم جنگ و دعوا که چرا رفتی و شام نپختی برا همین چندین ساله دیگه با دوستام بیرون نرفتم البته دیگه دوستی هم نمونده

یاد میگیری چند ماه کار میبره

اینم بگم من یادمه دو بار کته برنج پخته بودم یه بار واسه ناهار بود یه بار شام یعنی مامانم یاد داد یه بارم با کمکش استمبلی پختم یه بارم قیمه اینم خودش یاد داد یه بارم یادمه ماکارانی ربی درست کرده بودم اینا مال چند سال پیشه ولی قیمه رو یادمه مال دو سال پیش بود من حتی برنج ابکشم بلد نیستم اول های محرم بود و مامانم قبل اینکه بره روضه گفت فلان ساعت زیر ابو روشن کن بعد دیدم دیر کرده تو نت زدم ببینم چطوری درست میشه نمبخواستم کاری کنما فقط خواستم چه جوری میشه ابکش کرد دیدم کار من نیست مامانم اومد برنجو پخت