2777
2789

دوستم از یه پسر خوشش میومد خودش رفت به پسره شیک و مجلسی گفت خوشم میاد ازت با هم دوست شدن پسره ۳ ماه بعد اومد خواستگاریش الانم یک ساله ازدواج کردن تازه پسره خیلی از دختره از لحاظ سطحی بالاتره 😂

حالا ما یکی بهمون پیام بده اول فحش بعد بلاک بعد چسی اومدن

البته من تو رابطم این و شوخی گفتم😂

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

حس میکنم تا تقی به توقی بخوره پسره میگه اااره خودت اومدی خواستگاریم خودت ال کردی بل کردی و خلاصه هی میزنه تو سرش

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم تا تقی به توقی بخوره پسره میگه اااره خودت اومدی خواستگاریم خودت ال کردی بل کردی و خلاصه هی ...

والا نمیدونم ولی پسره خیلی دوسش داره

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

حس میکنم تا تقی به توقی بخوره پسره میگه اااره خودت اومدی خواستگاریم خودت ال کردی بل کردی و خلاصه هی ...

مث تخم مرغ شانسی میمونه

همیشه نمیشه اینو گفت ولی آره چون تو ایران هنوز جا نیوفتاده پسرا جنبه ندارن

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

نه بابا دوستت که انشالله خوشبخت شه ولی شانس اورده پسر جماعت همینجوری خودش میاد جلو قصد جدی نداره و دنبال سرگرمی عه چه برسه تو هم بری پیشنهاد بدی...جنبه اش رو ندارن و دم دستی فرضت میکنن

الحمدلله شانس داشته رفته سر خونه زندگیش همیشه اینطوری نمیشه دو طرفه ست

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

من خودم نگفتم ولی اون زمان نامزدم متوجه شده بود گفت فلانی دوستم داری تو؟من بحث رو عوض کردم 

بعد خیلی اصرار کرد گوشی رو دادم دست رفیقم که اون مدت دهنشو سرویس کرده بودم خیلی آدم رکی بود گفت😂😂

🤧

ما در حال گذار از یه جامعه سنتی به یک جامعه یک درجه پیشرفته تر هستم پس باید شاهد اینگونه اتفاقات هم باشیم ح

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .