2777
2789
عنوان

درخواست تعلیق دائمی

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 47 پست
اگه تعلیق شدی برو قسمت تماس با ما مجدد برات باز میکنن اکانتت رو و شماره رو ویرایش بزن

مممنونم خیلی افتادین زحمت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بعد با شماره خودم دیگه نمیتونم اکانت بسازم؟

میتونی گلم 

شماره خودت کلا آزاد میشه و انگاری باهاش اکانتی نداشتی

و میتونی دوباره با اون اکانت جدید بزنی

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی گلم شماره خودت کلا آزاد میشه و انگاری باهاش اکانتی نداشتیو میتونی دوباره با اون اکانت جدید بز ...

ایول،عالیه

خوشحالم کردی

خیرببینی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

میخوای تا نی نی یار رو تک کنم بگم نمیخوای تعلیق بشی؟

اوهوم،ممنون میشم

@niniyar‍ سلام این کاربر درخواست تعلیقی داشتن الان فهمیدن میشه شماره رو ویرایش زد برای همین نمیخوان ...

بسیار ممنون

فقط میشه تگ کردن یادم بدین

قبلا بلد بودم

الان بااون روش نمیشه

بسیار ممنونفقط میشه تگ کردن یادم بدینقبلا بلد بودمالان بااون روش نمیشه

اول @  میزاری

بعد بدون فاصله اسم طرف رو مینویسی

الان اسم من رو امتحان کن

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اول @ میزاریبعد بدون فاصله اسم طرف رو مینویسیالان اسم من رو امتحان کن

@چرچیلم

نشد

اینو بلد بودم

پس این مشکل رو باید نی نی یار درست کنه امد بهش بگید💟

خیلی ممنونم

لطف کردید🥰