2777
2789
عنوان

پولدار خود ساخته دیدید

144 بازدید | 13 پست

من همیشه میگفتم هیچکس خودش نتوانسته پولدار بشه و به جایی برسه تا مامان و بابا و خاله و شوهر خاله و ... خیلی ها که تو فامیل بودن رو دیدم . ولی نسل جدید ( خودم هم شاملش میشم 😁) دنبال پول مامان و بابا هستن مثلاً پسر عمه ام با پول مامان بابام رفت خارج الان دکتره یا پسر خالم که ۱۷ سالشه مامانش برایش آیفون ۱۴ خریده یا داداش خودم مامانم براش آیفون ۱۲ خریده . ولی من از اول هیچ توقعی ازشون نداشتم و دوست دارن خودم به چیزهایی که میخوام برسم . به نظر شما با درس میشه به جایی رسید و اگر خودتون یا آشناهاتون خود ساخته بودن بگید که چجوری به اینجا رسیدن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندیدم مگر انگیزشی های اینستاگرام 😐😐

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

پدرم چون شنیدم داستان زندگیشو میدونم خیلی واقعا پولدار خود ساخته دست و دلبازم هست ولی بدبختیش اینه که من دخترشم با ۲۵ سال سن هنوز ازدواج نکردم فقط درس خوندم پول گرفتم رفتم خونه گرفتم ماشین گرفتم ویلا گرفتم بعدشم به من میگه عین خودم نیستی سختی دوست نداری من با سختی به اینجا رسیدم برادرام خواهرام پولامو خوردن زندگیمو به آتیش کشوندن 

مهندس 

آره درستو بخون برو دکتر مهندس شو منت پول خودتو بکش

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بله.دایی خودم.پسر عمه های مامانم.البته خوب اونموقع فرق داشت با درس خوندن به جایگاه الان رسیدن.و داداش خودم شاید وضع مالی پدرم توپ نبود ولی در حد خودش برا تشکیل خانواده کمکش کرد .و تحصیل تاکید داشت درس بخونید تو زمینه شغلیش موفقه .ولی خوب من تو همون خونه بودم ولی مثل اون پشتکار نداشتم که الان هم معمولیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

با خدا باش و پادشاهی کن..

وقتی رفیق خدایی و عشقت خداست، هر قدمی رو با اسم و کمکش برمیداری، خودش راه رو برات باز میکن.

از تو حرکت، از من برکت. محال با تلاش صادقانه و امید به او پیش بری و کمکت نکن. حتی اگه دیر به نظر برس، زمان‌بندی خدا همیشه بهترین.

آره حتما میش وقتی شکرگزاری میکنی و با نیت پاک تلاش میکنی، خدا هم کمک میکن‌.

ایمان داشته باش و راه درست رو برو، حتی مسیرای سخت هم به امیدخدا هموار میش

💚یا الله💚

به نظرم با درس خوندن میشه، سخته ولی میشه

من تو مسیرشم هنوز👹

ولی خیلیارو دیدم چه با درس خوندن چه بدون درس خوندن موفقن.. اکثرا خیلی ام حمایت نشدن

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭  به‌نام‌آزادی☝🏻