2777
2789
عنوان

چرا خانوادم این جوری می گن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 94 پست

چرت و پرت میگن جدی نگیر. الان خانم 45 ساله خاستگار 30 ساله داره، خودم 35 ام پسر 25 ساله خاستگارمه. اینایی که حرفشونو تایید کردن احتمالا شرایط مناسب ندارن...

اما اگه از کسی خوشت اومد و مناسب بود قبول کن.

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه میکنی همه رو رد میکنی به یکی دونفری که بیشتر به معیارات نزدیکن شانس بده شاید خوشت اومد حق با بقیه هست اینجا گوش نکن که میگن ازدواج بالای ۲۵ بالای ۲۷ بالای۳۰ گزینه هات اونموقع خیلی کمتره

من خودمم مجردم اما متاسفانا این حقیقت جامعه س که الان حتی اقایون سن بالا هم تمایل دارن با دخترای سن پایین ازدواج کنن و سن دختر که میره بالا طبیعتا موردای خوب هم کمتر میشن

اگر مورد خوبی بود حتما روش فکر کن و ندیده و نشناخته رد نکن

آخه 24 سالم بیشتر نیست

اینجا ایرانه 

نمیگن هنوز ۲۴ سالشه بچست دنیال ارزو و زندگی خودش باشع فعلا

چندنفر که کمسن ترن ازدواج کردن بچه دارن رو میبینن فقط

فکر میکنن ترشیدی

فکر میکنن دیگه موندی دیگه کارت تمومه 

بخدا همه چیز شوهر نیست 

متاسفانه اکثر جاها اینجوریه مخصوصا اگه محله کوچیکی داشته باشین 

من ۱۹ سالمه مامانم میگه ترشیدی دیگه درصورتیکه خودش۲۸ـ۲۹ سالگی ازدواج کرده

به کردشون نکن تا ۳۰ جاداری

می دونم ولی مثلا دیروز یک خاستگار زنگ زد 10 سال تفاوت سنی داشت باهام خانواده می گن خوبه من می گم نه سنش زیاده مگه می خوام با بابا بزرگم ازدواج کنم مامانم می گه خوبه بهتر می فهمه 

زیاد که سن بالا بره اینجوری میشه که همه به تودشون تجازه میدن میان خواستگاری نمیرن با یکی مثل خودشون ...

خیلی ناراحت شدم می گن همین جوری پیش بره دیگه برات خاستگار خوب نمیاد 

عزیزم زمان طلایی خاستگار خوب همین موقع است هر چی سنت بره بالا گزینه های مناسب ازدواج میکنن ومحبوری با اقایانی زیر یک سقف بری که یک ازدواج و تحربه کردن جدا شدن و یا همسر از دست دادن و فرزند از ازدواج قبل دارن و اسیب های خوردن که تو زندگی شما تاثیر گذاره به نظرم ایراد الکی نگیر و با شخصی که ۷۰ درصد خاسته های شما رو داره ازدواج کن

خیلی ناراحت شدم می گن همین جوری پیش بره دیگه برات خاستگار خوب نمیاد

خیلی زیادی افراطی فکر میکنن 

والا ما زیاد داریم تو خانواده تو ین ۲۶ و ۲۸ حتی ۲۹ به بالا ازدواج کردن ازدواجاشونم خوب بوده 

نه طرف سن بالا بوده نه کسی بوده که همسرشو از دست بده یا طلاق داده باش 

همه خوب بوده 

بیشتر اینا که سن پایین ازدواج کردن به مشکل خوردن

چرت و پرت میگن جدی نگیر. الان خانم 45 ساله خاستگار 30 ساله داره، خودم 35 ام پسر 25 ساله خاستگارمه. ا ...

قبل از اینکه عاشق بشم یکی بود خوب بود 2 جلسه اومدن بعد به خاطر بیماری که من دارم گفتن نه و رفتن بعد از اونم چندتا اومدن که خوب نبودن بعدش هم که عاشق شدم و همه رو به خاطر عشقم به یک بهونه ای رد می کنم