2777
2789

باردارم‌ویار شدید دارم حالت تهوع دیوونم کرده اونم سالگردش هس دعوت کردن هم واسه ناهار هم مسجد منم نرفتم بقیه مراسمات رفته بودم 

برم اونجا عوق بزنم خوبه یا سرسنگین باشم نرم چطور باید آبروی خودمو ببرم ؟؟؟

مادرشوهرم میگه یه چیز طبیعیه دیگه چرا نمیری 

گفتم حالم خوب نیس برگشته درو محکم کوبید رفت 

کار بدی کردم ؟؟؟به خدا یه بارم زنداییشو ندیدم به من چه اخه

من حتی نمیدونم پدرشوهرم زن دایی داره یا ن!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

زندایی پدرشوهرت 😑😑

وقتی میبینین مادرشوهراتون درک ندارن ، اینجور مواقع یه باشه یا چشم بگین ، ولی نرین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بهشون و بگو حالت خوب نیست و عذر خواهی کن 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

تو یه خونه این؟ نه اصلا کسی از شما توقع نداره ولی در کل قدیمی ها خیلی اصرار دارن تمام مراسمات این مد ...

ننه تو یه ساختمونیم بابا عروس هیچکس نمیاد منم مثل اسکولاری میرم‌میشنم‌کنار ابن‌تا اخرش

چه کار زشتی کرده مادرشوهرت

ب نظرم خیلی منطقی همینارو به شوهرت بگو. بگو من مراسم مهم رو به احترام بابات رفتم ولی حالم خوب نیس و نمیرم و حس میکنم مادرت بی دلیل ناراحت شد و دروکوبید

ولش کن اینا فقط میخوان برن بشینن جلو فک و فامیل پز الکی بدن که عروسم اینه نوم تو راهه و...