2777
2789

به نظر خودم نظم و انضباط دادن به خودته چون هم کارفرما خودتی هم کارگر 

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمتو خودت باید بریزی و نوع بیمه مشاغل آزاد با بقیه فرق داره بیمارستان میری بیمه داری ولی چون مشاغل آزادی هزینت بیشتر منظور جاهای دولتی هست و کارای درمانی 

یروز درآمدت خوبه یروز نه بسته به نیاز مردم تقاضای کارتو کم و زیاد میشه 

ممکنه ی شبه سرمایت دود بشه بره هوا کلا بیچاره بشی

تعطیلی نداری ،کارگرم داشته باشی باید دم ب دیقه مراقبش باش دست گل آب نده برات ،

به قول خود ادمای  مشاغل ازاد  اینکه یه روز داره یه روز نه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اگ مغازه برا خودش باشه ک خب بهتر از اجارس.ولی اگ شوهرت باهات روراست نباشه دخل و خرجشو کامل بهت نمیگه و میپیچونه چون درآمد شغل آزاد ثابت نیس.بیمه هم ک آزاده.ساعت کاریش زیاده و مشخص نیس.تعطیلات نداره.اگ بخواد جنس برا مغازش بخره درآمدش صرف اونم میشه.اگ با کسی هم ک شریک باشه دیگ سختره.با همه جور آدم مشتری زن و مرد سرکار داره توی شغلش 

مشاغل آزاد ک تعطیلات رسمی، تعطیلن

نمیدونم منظورتون از شغل آزاد چیه و کدام شهر هستید اما اکثریت شغل های آزادی که من دیدم در تهران و شهرهای بزرگ تعطیلات ندارند مگر یک روز اول عید و سیزده فروردین و تاسوعا و عاشورا... حتی جمعه هم ندارند

برعکس تعطیلاتشون دست خودشونه 😐😐

شما مطمئنا تجربه شغل آزاد رو نداری...شغل آزاد کارمندی نیست که اگر مرخصی بگیری حقوقت سر جاش باشه شغل آزاد تعطیل کنی باید از جیب بخوری 

نمیدونم منظورتون از شغل آزاد چیه و کدام شهر هستید اما اکثریت شغل های آزادی که من دیدم در تهران و شهر ...

من شهرستان هستم و روزای جمعه مغازه ها تعطیلن 

البته راست میگین بعضی مشاغل تعطیلی ندارن مثل کشاورزی

من شهرستان هستم و روزای جمعه مغازه ها تعطیلن البته راست میگین بعضی مشاغل تعطیلی ندارن مثل کشاورزی

بله شهرستان ها هزینه ها کمتره و تعطیلات مغازه ها باز نیستند اما شهرهای بزرگ و بخصوص تهران تمام ایام سال از صبح تا ۱۱، ۱۲ شب مشغول به کار هستند حتی امسال تاسوعا هم اکثریت مغازه ها باز بودن چون خرجشون به دخلشون نمی‌رسه با این اجاره ها و مالیات و هزینه ها زندگی برای شغل های آزاد سخت شده