2777
2789

عزیزم بچه شیر خواب شده گرسنه اش میخواد بیدار بشه صبحونه بهش بده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه سالم ۸ ساعتشو خوابیدهنیازش تامین شده بعدم بیدار شده بعدم دیگ ۸ خوبه فکر کردم شبا کلا نمیخوابه

خخخخخ شایدم آمده خونه ما خالش رو دیده ذوق داره 😂

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

از ساعت دوازده تا هشت چند بار شیرش دادی؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مامانش بهش داد نخورد فقط میگه با من بازی کنید اول صبح 😂

الهی 😂😂😂اسباب بازی هاشو جلوش بزارید تلویزیون روشن کنید صداشوکم کنید خوش باشه بچه پسر منم بیدار شد صبح.نه خورده آماده میشه خونه رو بریزه بهم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نمیدونم فک کنم مامانش دو مرتبه داده

خوابش درسته دو سه ساعتی بیداره و گریه میکنه و بازی میکنه و باید صبحانشو بدن حالا فرنی یا حریره بادوم یا سرلاک یا هر چی که میدن بعدش میخوابه دوباره یکی دوساعت

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"