2777
2789
عنوان

خیلی راحت خدا میتونه با پونصد ملیون پول منو به زندگی برگردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مردی که عضو نی نی سایت توقع شعور ندارم اخرین بارت باشه هم تو تاپیک من میای

اها باشه ولی نمی تونی از اومدن مرد تو سایت دلخور باشی سایت مخصوص خانوما بود مینوشتن مخصوص بانوان مشکلات بانوان زن و مرد رو درگیر میکنه الانم ناراحتی عمرا قبول کنی حضور آقایون رو اصلا قبول نداری 

رفتم چون هرگز ازم نخواستی بمونم😐💔✨️

اینکه که آدم از خدای بزرگ که گنج زمین و آسمون در اختیارشه توقع داره اونم این مبلغ کم اگه خوش اشتهایی ...

شما اینطور فکر کن 

خدا گفته از من حرکت از تو برکت ،تو برای بدست آوردن این مقدار پول چه تلاشی کردی ؟یا فقط نشستی دست به دعا ،که خدا برات معجزه کنه ؟

انشالله که دو برابرش بده ما که بخیل نیستیم 

😐🤷🏻‍♀️
شما اینطور فکر کن خدا گفته از من حرکت از تو برکت ،تو برای بدست آوردن این مقدار پول چه تلاشی کردی ؟یا ...

علم غیب داری که اومدی میگی من تلاش نکردم اتفاقا از تو با سواد ترم ارشد دارم و  معلم 

ولی حقوقم به خاطر اینکه هم خرج خودم و مادرم میدم کافی نیست 

واقعا اسمت برازنده شخصیتت هست فقط یه جاهای خاصی بایداظهار نظر کنی نه تو تاپیک من 

علم غیب داری که اومدی میگی من تلاش نکردم اتفاقا از تو با سواد ترم ارشد دارم و معلم ولی حقوقم به خاط ...

یک آب خنک بخور 

از عالم و آدم طلبکاری 

ارث بابات که طلب نداری خانم معلم ؟

اشتباه کردم وارد تایپک آدم بی شخصیتی مثل تو شدم 

😐🤷🏻‍♀️
یک آب خنک بخور از عالم و آدم طلبکاری ارث بابات که طلب نداری خانم معلم ؟اشتباه کردم وارد تایپک آدم بی ...

اتفاقا تو بی شخصیت و عقده ای هستی که میای ت ذوق کسی میزنی اینجا رابا محل سکونتت اشتباه گرفتی