2777
2789

دلم داره میترکه که نمیتونم برم دوسال محرومم پارسال حامله بودم نشد برم امسال هم بخاطر کوچولوم نمیتونم برم انقدر یواشکی گریه کردم که نگو

سال های قبل اربعین پیاده میرفتیم چه صفایی داشت خدایا

خدایا دلم داره میترکه که نمیتونم برم همش میرم نگاه کوله پشتی شوهرم میکنم اشکام سرازیر میشه 

دلم حرم میاد دلم بین الحرمین میخواد خدایا چیکار کنم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
سال دیگه ایشالا

سالی دیگه هم فکر نکنم بشه چون اون موقع هم تازه دخترم یکسال و نیم میکنه باز نمیتونم ببرمش تو گرما 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش ب سعادتت لااقل رفتی

من نرفتم تاحالا🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خوش ب سعادتت لااقل رفتیمن نرفتم تاحالا🥺

ان شالله میری 

ولی اگه رفتی بیچاره میشی عاشق میشی دیگه هرسال دلت میخواد بری

عوضش خدارو به خاطر اون هدیه شکر کن،خیلیا مدتها منتظر یه هدیه از طرف خدا هستن،انشالله بزرگتر شد باهم ...

قربونش برم دوسال پیش توی بین الحرمین خیلی گریه کردم چون حامله نمیشدم مدیون آقام ابوالفضلم

ان شالله میری ولی اگه رفتی بیچاره میشی عاشق میشی دیگه هرسال دلت میخواد بری

نگو😭😭🥺

چندروز دیگه خونواده شوهرم میرن

شوهرمیگه برو

ولی دلم نمیخواد بااینا برم😔قربون امام حسین

ولی میترسم زهر بشه برام بااینا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نگو😭😭🥺چندروز دیگه خونواده شوهرم میرنشوهرمیگه بروولی دلم نمیخواد بااینا برم😔قربون امام حسینولی می ...

وای خدایا بروووووووووووووو

کاشکی من جای تو بودم به جون می‌خریدم سختی هاشو میرفتم

وای خدایا برووووووووووووووکاشکی من جای تو بودم به جون می‌خریدم سختی هاشو میرفتم

ددل خوشی ندارم

بابچه شیطون

هی دعواش کنن

دلم میگیره

میدونم حتی نمیتونم گریه کنم بابچه اونجا

دلم میخواد تنها برم اونجا زار بزنم😭