2777
2789
عنوان

چجوری دوستای بدمو تشخیص بدم

83 بازدید | 4 پست

سلام دخترا و مامانا و خانمااای عزیز. 

دوستان من تقریبا دوست زیادی ندارم ۲ دوست داشتم که هردوشون صمیمیم. اما یکی از دوستام که از من کوچیکتره با یکی رله ۱۶ سالشه اونم 13 من که خودم ۱۵. این دوستم قبلنا خیلی حرف میزدیم میرفتیم جایی ولی همو میپیچوندیم. اما الان مثل قبل نیستش. 😭 میخوام پی ویش حرف بزنم یا میگه صب کن یا میرم. دوست پسرشم منو دوبار دعوا کرده که دور برش نپلک. الانم هر چی باهاش حرف میزنمو میره عین خامه مالا بهش میگه. منم باهاش قهرمم. بلاکش کردم. قبلن که اینکارو میکردم از همه جا پیام میداد میگفت چرا بلاکم کردیی اما الان اون رفتارو نداره 

کمرنگش کن اون که توروبخواد واست وقت میزاره ..سعی کن یکی باشه بامعرفت باشه بچسب به خودت.حالتو خودت خوب کن..دوس پسره حق نداشته بهت بگه دنبالش نباش دخترم لابد یا توزیاد پیله میشی یا دوستت خودش نمیخودت بهرحال زوم نکن روش و به خودت خوش باش

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.