2777
2789
عنوان

بدترین غذای دنیا سوشیه لطفااا هیچوقت امتحان نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 37 پست
خیلی دوست دارم امتحانش کنم از بعدش میترسم که بیارم بالا

اگه میخوای امتحان کنی مقدار خیییلی کم سفارش بده 

ب عنوان غذا ارزششو نداره بخوری. فقط یکی دوتا دونه بخور

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

نه بابا دوستام خورده بودن میگفتن بده میخواستم خودم امتحان کنم ب این نتیجه برسمکه فهمیدم هرچیزیو نبای ...

من به این رسیدم غذایی تو فرهنگ‌ مون موندگار شده که به ذائقه اکثریت ما ایرانی ها خوش آمده.  ترکیب غذایی که یه عده اون نپسندند از فرهنگ غذایی به مرور حذف می شه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟! من همیشه تو مخمه تجربه اش کنمطعم چی میداد؟

روش که کلا فلفل قرمز ریخته بودن من همشو ریختم

طعمشم یه طعم تندی و ترشی میداد

بوی ماهی خامم میداد. بیشترش برنجه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

شنیدم که میگن نباید زیاد جویده بشه چون طعم بدی تولید میکنه باید سریع قورتش بدیولی خب چه غذایی ک باید ...

چطوری میشه کلشو قورت داد سوپ که نیس

شاید خوب درست نکردن کلا ازش خوشم نمیاد ماهی خام خوردن نداره. اصلا گوشت خام خوردن تو فرهنگ ما نیست م ...

اصلا سوشی همون ماهی خامه 

حالا خوب درست کنن یا بد درست کنن تهش با ذائقه ما ایرانیا جور نیس

یه دوستی داشتم رفته بود کره جنوبی.   می گفت انقدر همه غذاهاش بو زحم می داد و نمی شد خورد 

انگار خودشون به بوی زحم عادت دارن.  براشون مشکلی نداره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

آخه چرا آدم سالم دلش بخواد ماهی خام بخوره مگر اینکه بخواد خودشو آزار بده🤢🤢🤮

بابا اصلا تو منو ننوشته بود ماهی خام

یه نوعشو انتخاب کردم که توش ماهی خام نداشته باشه

ولی تمام محتویاتش طعم ماهی خام میداد حتی برنجش😐

چون با کلاس می دونند سوشی خوردن رو

دقیقا خوب گفتی

اینجا کلا مرغ همسایه غازه. هرچی که مال فرهنگ ایرانی نیس باکلاسه

بابا اصلا تو منو ننوشته بود ماهی خامیه نوعشو انتخاب کردم که توش ماهی خام نداشته باشهولی تمام محتویات ...

بوی زحمش تو بقیه مواد پیچیده بوده  

بعد اصلا برنج خودش طبعش سرده بعد با ماهی خام و طبع سردش دیگه چه شود! 

من به این رسیدم غذایی تو فرهنگ‌ مون موندگار شده که به ذائقه اکثریت ما ایرانی ها خوش آمده. ترکیب غذا ...

درست میگین 

جدا از این کلا غذای ایرانیا یه چیزی دیگس

نه فقط تو کشورمون تو کل دنیا 

مثلا یکی از آشناهامون ژاپن زندگی میکنه میگه غذاهاشون اشغاله اصلا قابل خوردن نیس

بعد یه بار مامانش کلی قرمه سبزی درست کرد برد اونجا، به دوستای ژاپنیش داد

همههه عاشقش شدن

بابا اصلا تو منو ننوشته بود ماهی خامیه نوعشو انتخاب کردم که توش ماهی خام نداشته باشهولی تمام محتویات ...

تاحایی ک من میدونم سوشی ینی ماهی خام بعد چطور توش ماهی خام نداشته باشه؟ حالا اشکال نداره دیگه همه چیو امتحان نکن😂

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

یه دوستی داشتم رفته بود کره جنوبی. می گفت انقدر همه غذاهاش بو زحم می داد و نمی شد خورد انگار خودشو ...

انقدر تو فیلماشون جو میدن فکر می‌کنیم چی هست

میگن خوشمزه است

خوشمزه نیس 

طعمش یه طوریه انگار بی طعمه😐

نه بدمزس نه خوشمزه