2777
2789
عنوان

بدترین غذای دنیا سوشیه لطفااا هیچوقت امتحان نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 37 پست
خوشمزه نیس طعمش یه طوریه انگار بی طعمه😐نه بدمزس نه خوشمزه

دوکبوکی طعم های مختلف داره، من با طعم جاجانگ خوردم ،واقعا بد بود

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگین جدا از این کلا غذای ایرانیا یه چیزی دیگسنه فقط تو کشورمون تو کل دنیا مثلا یکی از آشناهامو ...

اخه یه چیز دیگه هم هست.  ما چون حیوانات ذبح حلال می کنیم. خون اضافی از داخل گوشت بیرون می ره و گوشت هامون کمتر بو می ده  بعد خیلی هم با پیاز بوی زحم می گیریم 

اونها دیگه این دو تا گزینه رو ندارن  به اون حجم بو عادت کردن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

تاحایی ک من میدونم سوشی ینی ماهی خام بعد چطور توش ماهی خام نداشته باشه؟ حالا اشکال نداره دیگه همه چی ...

نمیدونم نوشته بود کرب

احتمالا همین ماهیه خامه

چون تو منو واسه چیزای دیگه زده بود ماهی سالمون ولی اینو زده بود کرب

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من باماهی تن سفارش دادم خوب بود ماهیش پخته هست.شما خام گرفتید

یه خانومی تو همین سایت می گفت با تن ماهی و برنج یکم شفته برای بچه هاش درست می کنه و بچه هاش خیلی دوست دارن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

دوکبوکی طعم های مختلف داره، من با طعم جاجانگ خوردم ،واقعا بد بود

واسه من کنار نودلش دوکبوکی داشت

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

اخه یه چیز دیگه هم هست. ما چون حیوانات ذبح حلال می کنیم. خون اضافی از داخل گوشت بیرون می ره و گوشت ...

درسته 

چطوری میشه کلشو قورت داد سوپ که نیس

اونم نگفت کلشو قورت بده 

فقط گفت کمتر بجو!

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀