2777
2789
عنوان

خانمای محجبه میشه بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 76 پست

مرد جماعت قوه تخیلش روی صد هزاره

تعریف کنی اون دیگه تورو یا اون شخصو بدون پوشش میبینه!

ولی درخصوص مویی که افتاده نه اون دیگه بدون روحه و مث گوشت مرده است هیچ گناهی نداره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اون منبعی که موی حضرت زهرا. رو. توصیف کرده چی بوده؟ موثقه؟

بنظرم موثق ب هیچ وجه نبوده اولین بار همچین جیزی میشنوم اونم کفار و وحوش اینارو ب خورد مردم میدن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هوش مصنوعی پرسیدم 

نظر سخت‌گیرانه: برخی فقها معتقدند که حتی موهای جدا شده از بدن زن، اگر به‌گونه‌ای باشد که هویت او را فاش کند یا به‌عنوان بخشی از بدن او تلقی شود، باید از دید نامحرم پوشانده شود. در این صورت، بهتر است موها قبل از حضور مرد جمع‌آوری شوند یا به‌گونه‌ای مدیریت شوند که او متوجه نشود این موها متعلق به شماست.

نظر ملایم‌تر: برخی دیگر از فقها معتقدند که موی جدا شده از بدن، دیگر جزو بدن محسوب نمی‌شود و حکم عورت را ندارد، بنابراین اگر به‌صورت پراکنده باشد و به شکل واضح به شما نسبت داده نشود، اشکالی ندارد.

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

از نظر شرعی میگن اشکال نداره ولی برام قابل قبول نیستخب نامحرم موی زرد رو ببینه تو خونه ای که میدونه ...

از نظر شرعی و عقلانی کاری ک عمدی نبوده اشکالی نداره گلم.. مثل فردی که پوشش داره ولی حواسش نیس و موهاش کمی دیده میشه یا روزه داری ک حواسش نبوده و اب خورده.. دین رو خیلی سخت بگیری زده میشی ازش فقط اندازه شرع و عرفش رو نگه دار.. از مو و اندام و هر چیزی ک کسی هم راضی نباشه جلوی نامحرم بگی اشکال داره، چون حتا جلوی یک خانوم هم از زیبایی زن دیگه حرف زده بشه ناخوداگاه تو ذهنش تجسمش میکنه 

اون موی ک افتاده روی زمین حز زینت شمادیکه بحساب نمیاد چون ب شما وصل تیس تعلق نداره پس ربطی دیگه ندار ...

شما صاحب سایت هستید؟ که تعیین میکنی کی چی بپرسه چی نپرسه؟ اگه سوالی چرته میتونی نیای تو تاپیک

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

هیچ ربطی نداره ، ما مسیول اون حدی هستیم که خدا گفته ، دیگه مسیول بیماری بقیه نیستیم که بخواد اون مو ...

ممنون عزیزم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

مرد جماعت قوه تخیلش روی صد هزارهتعریف کنی اون دیگه تورو یا اون شخصو بدون پوشش میبینه!ولی درخصوص مویی ...

ممنون عزیزم

از هوش مصنوعی پرسیدم نظر سخت‌گیرانه: برخی فقها معتقدند که حتی موهای جدا شده از بدن زن، اگر به‌گونه‌ا ...

بهترین جواب ممنون عزیزم

کار حرامه موی حضرت فاطمه رو توصیف کردن حرامه الحرام مطلقا حرام

بله عزیزم درسته 

ممنون از نظرت

از نظر شرعی و عقلانی کاری ک عمدی نبوده اشکالی نداره گلم.. مثل فردی که پوشش داره ولی حواسش نیس و موها ...

اره درسته 

ممنون عزیزم

عزیزم اگه بریم خونه ارایشگری موهامونو کوتاه کنه و موها رو قبل از جمع کردن شوهرش ببینه و بدونه مال ما ...

اگر می‌داند مو مال چه کسی است لازم است قبل از دیده شدن جمع شود نظر مراجع عزیزم