2777
2789
عنوان

خانمای محجبه میشه بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 76 پست
منم دچار این وسوسه ها میشممثلا برای نجاست پسرم که ککچیک بود و جایی نجس میشد، دعواش میکردم و حساسیت ب ...

انشاءالله درست میشه

شیطون کارش ایجاد وسواس و کدورت بین افراده

میخواسته از این طریق بین شما و پسرتون ناراحتی به وجود بیاره

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

ببین فلسفش اینه که مو باعث زیبایی فرد میشه وقتی رو سر نباشه و زن بیفته هیچ زیبایی نداره اگه فلسفه حج ...

درسته عزیزم ممنون که بدون قضاوت برام توضیح دادید

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه عزیزم من کی باشم که قضاوت کنم عزیزم

عزیزم تاپیکت رو خوندم دعا میکنم همسرت همونی بشه ک میخوای

انشاءالله خوشبخت بشی

فقط برام دعا کن ممنونم

دعات میکنم

همین الان از ته دلم خدا رو قسم دادم کمکت کنه الهی خدا به حق همین اربعین کمکت کنه

منم دچار این وسوسه ها میشممثلا برای نجاست پسرم که ککچیک بود و جایی نجس میشد، دعواش میکردم و حساسیت ب ...

عزیزم اگه بریم خونه ارایشگری موهامونو کوتاه کنه و موها رو قبل از جمع کردن شوهرش ببینه و بدونه مال ماست اشکال داره درسته؟ چون حجم زیادی از موعه نه چند تار مو

عزیزم اگه بریم خونه ارایشگری موهامونو کوتاه کنه و موها رو قبل از جمع کردن شوهرش ببینه و بدونه مال ما ...

فکر نکنم مشگلی باشه

باز هم به دفتر مرجع تقلیدت 

یا پاسخگویی احکام زنگ بزن بپرس عزیزم

فکر نکنم مشگلی باشهباز هم به دفتر مرجع تقلیدت یا پاسخگویی احکام زنگ بزن بپرس عزیزم

ممنون عزیزم

ببین فلسفش اینه که مو باعث زیبایی فرد میشه وقتی رو سر نباشه و زن بیفته هیچ زیبایی نداره اگه فلسفه حج ...

عزیزم اگه بریم خونه ارایشگری موهامونو کوتاه کنه و موها رو قبل از جمع کردن شوهرش ببینه و بدونه مال ماست اشکال داره درسته؟ چون حجم زیادی از موعه نه چند تار مو

اون موی ک افتاده روی زمین حز زینت شمادیکه بحساب نمیاد چون ب شما وصل تیس تعلق نداره پس ربطی دیگه نداره ک ببینه نامحرم یانبینه ایقدر سوالای مسخره و چرت نپرسید

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

از نظر شرعی میگن اشکال نداره ولی برام قابل قبول نیستخب نامحرم موی زرد رو ببینه تو خونه ای که میدونه ...

هیچ ربطی نداره ، ما مسیول اون حدی هستیم که خدا گفته ، دیگه مسیول بیماری بقیه نیستیم که بخواد اون مو رو تصور کنه