پفککککک مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1552 عنوان اینستا برا شمام | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست درخواست مرد زیاد میدن دایرکت چرا اینطوری شدن مردا قبلا اینجوری نبود الان یک سال اینا خیلی زیاد شده هروز باید مسدود بزنم به مردا چرا انقدر هول شدن ترسم اینه نکنه شوهر منم اینجوری شده من خبر ندارم 😑😑قدیم یه عبرتی داشتن مردا ناموس حالیشون میشد 1404/05/17 | 02:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2571 نه باواسمم امیره تو اینستامگه طرف مشکل داشته باشه😂🏳️🌈 تااطلاع ثانوی سرماخوردم....
پفککککک مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1552 نه باواسمم امیره تو اینستامگه طرف مشکل داشته باشه😂 خخخخ ازت میترسن
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10159 نه اصلاااا چون کامنت نمیذارم خیلی کم پیش میاد بعد محتوا اکسپلورمم کلا یه چیز دیگ هست و... گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
اسمون_ابی۲۲۳۳ عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 897 درخواست میدن قبول نمیکنم بعضیاشون حالا نه تیپ دارن نه قیافه نه استایل طرف عکس بچه شم گذاشته اونجا هی زرت زرت لایک اموجی سلام بیا دوست باشیم 🤣😆 چرا واقعا این مردا هول اند
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2571 خخخخ ازت میترسن ن😂😂 بحث ترس نیستبیشتر ب دخترا درخواست میدن مخصوصا اونایی ک پروفایل خودشونه و عکس قشنگی گذاشتن خیلی درخواست میگیرن بنطرم تااطلاع ثانوی سرماخوردم....
دریا_79 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 1972 نه بابا تو پیج من مگس پر نمیزنه کلا 7 تا فالوور دارم🤣😭 به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11433 درخاست پیام منظورته؟خب ببند از تنظیمات قسمت پیام دادنو من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
پفککککک مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1552 درخاست پیام منظورته؟خب ببند از تنظیمات قسمت پیام دادنو ععع واقعا میشه نمیدونستم
پفککککک مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1552 نه بابا تو پیج من مگس پر نمیزنه کلا 7 تا فالوور دارم🤣😭 خخخخ
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11433 ععع واقعا میشه نمیدونستم اره حریم خصوصی برو من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
پفککککک مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1552 ن😂😂 بحث ترس نیستبیشتر ب دخترا درخواست میدن مخصوصا اونایی ک پروفایل خودشونه و عکس قشنگی گذاشتن خیلی ... منم پروف خودمم با شال مانتو ۴۶۶۳
فقط_الله_کافیست عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 2202 بستگی به عکس و پستی که میزارین هم داره اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟
پفککککک مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1552 بستگی به عکس و پستی که میزارین هم داره عزیزم کسای که فالوت ندارن منظورمه من اصلا عکس پست نمیزارم فقط پروف اگ یخ عکس دارم با مانتو وشال ساده همین حجابم دارم