یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
حالا من تعجبم از یچی دیگست دوست دخترای سابق شوهرم مدام استوریاشو میبینن یا لایکش میکنن اونوقت دوست پسرای سابق من انگار مردن لااقل نمیاد یه لایک کنه این زورش بیاد من دلم خنک شه 🤣🤣🤣 جدای از شوخی دوست دخترای سابقشم شوهر دارن بچه دارن این دخترا معلوم نیست چشون شده جدیدا بخدا من یکبلرم از رو کنجکاوی تو پیج دوست پسر سابقم نرفتم
من نشمردم ولی دیشب خیلی سوال شد برام که چرا گفتم ببینم بقیه ام هستن یانه
آره از دم هولن
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»