2777
2789

دارم دق میکنم فک نمیکردم این اتفاق برای من بیفته 

عقدم تو این مدت انواع مشکلات داشتم ولی دلم خوش بود پاک و سالمه اما الان متوجه شدم اونم نیس چیکار کنم ؟؟؟

ی شماره بهش زنگ میزد فهمیدم زنه و انگار قبلا رفته خواستگاریش نشده گفت ارتباطی باهم نداشتیم اون خودش زنگ میزده من باورم نشد نمیدونم چیکار کنم ن مدرکی دارم ازش ن چیزی فقط میدونم بهش زنگ و پیام داده و دایرکتم حرف زدن هیچ مدرکیم ندارم

اگ برم خونه دختره ابروشو ببرم امکان شکایت هست ؟

میتونم از دختره شکایت کنم ؟

این مواقع باید چیکار کرد خیلی خسته امممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه این دختر رو حذف کنی     درست    اما دخترای دیگه در آینده یا الان رو میخوای چکار کنی 

چقدر باید با زنای اطراف بجنگی

در ضمن هر چی شما بگی می‌تونه بگه تهمت زدی و باید ثابت کنی و کلی دردسر داره و ممکنه شوهرت علیه تو بشه 

کاسه کوزه سر تو بشکنه 

دختر رو بی خیال 

تصمیم خودت رو برای موندن یا جدایی بگیر 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️

چون پاکش کردن فقط زنگ زد مچشو گرفتم

خب پس به خودش بگو،برخورد و رفتار و صحبتاش مهمه

بعد به خانوادش بگو

بعد به خانواده خودت

مشاوره برو

مشکلاتمون بررسی کنید

در نهایت تو و شوهرت مهم هستید اگه میخای بمونی همین اول سفت بزن سفتاااااا

اصن برا اشتی فعلا پا نده،خانوادش بیان جلو برا اشتی قضیه بگو‌بهشون،اونا ببین چیکار میکنن

خب پس به خودش بگو،برخورد و رفتار و صحبتاش مهمهبعد به خانوادش بگوبعد به خانواده خودتمشاوره برومشکلاتم ...

اخه بخشیدمش درجا قسم خورد ک کاری نکرده فقط سر دلسوزی باهاش صحبت کرده