2777
2789
عنوان

سقوط جت اختصاصی هلدینگ باشاران

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 33 پست

عادی نیست مرگش😐

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بنده خدا خلبان جتشون بوده 

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
😏سلام ب روی ماهت.بابت اسم عجیب غریبش گفتم

سلام عزیزم

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
من موندم ادم خوشبختی که داره از زندگیش لذت میبره واسه چی باید بمیره بعد اون بدبختی که هرروز ارزوش مر ...

کار خداست دیگه خیلیا آرزوی مرگ دارن ولی تا صد سال می مونن

کار خداست دیگه خیلیا آرزوی مرگ دارن ولی تا صد سال می مونن

ماها انقدر که اطلاعات راجع به مرگ و مهلت و اون دنیا و بهشت و جهنم داریم که نسبت به زندگی نداریم .... متاسفانه با ترس از مرگ بزرگ شدیم 

پسرم همه زندگیمه  
نظر خاصی ندارم.سالانه این همه تصادف تو جاده داریم اینقد خبرساز نمیشه.

منظور منم سقوطش نبود خیلی عجیبه بخاطر اینکه با این همه امکانات و بهترین هواپیما و همه چیزشون اختصاصی ولی 

عزیزم مهلت چیه آخه  حادثه بوده مثل همه ی حوادث روی زمین . مگه پولدارا آدم نیستن آدما همشون یه ...

معلومه که همه می میرن ولی دیگه با بهترین تجهیزات و امکانات باید به پیری برسن بعد، مثل پول واکر که تو پورشه باید تصادف کنه 

منظور منم سقوطش نبود خیلی عجیبه بخاطر اینکه با این همه امکانات و بهترین هواپیما و همه چیزشون اختصاصی ...

درسته .خب برا هرکسی وهر وسیله ای احتمال همچین چیزی هس.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.