2777
2789
عنوان

بی پولی یعنی مرگ تدریجی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 21 پست
متوجه شدن...حتی پول ارزون هم ندارم. همسرم بیکاره

اونا بچن 

اگه شما ها خودتون یادشون ندین چیزی بلد نیستن 

به جای اینکه شرمنده بشی جلوشون بگو خودمون بهتر شو درست میکنیم بعد با وسایل دور ریختنی با هم بشینین اسباب بازی درست کنید 

خمیر از نونوایی بخر یه کم سیب زمینی و گوجه و هر چی داشتی بریز روش باهاش پیتزا درست کن از خودشونم بخواه که تو تزیین کمکت کنن 

انشاالله زودتر کاری که میخوای جور بشه 

ترفند و کلک یاد بگیر 

الان با وضعیت اقتصادی خیلی از خانم‌ها زرنگ شدن 

مثلاً طرف پول نداره گوشت بخره سنگدان مرغ میخره قشنگ میشوره یواشکی چرخ می‌کنه باهاش کتلت درست می کنه بچشو خوشحال می‌کنه 

چاره چیه اوضاع اکثرا همینه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

اونا بچن اگه شما ها خودتون یادشون ندین چیزی بلد نیستن به جای اینکه شرمنده بشی جلوشون بگو خودمون بهتر ...

خودمم مشکل اعصاب پیدا کردم زود عصبی میشم حوصله هیچی ندارم حتی بازی کردن با بچه ها.‌همش غمگینم اکثرا..دست خودم نیست اصلا..چون از ۲۲ سالگی وارد چالش زندگی مشترک و بی پولی و نداری شدم تا الان که ۳۳سالمه..آرزوی رفتن به بازار مونده رو دلم.‌یه جفت کفش پاره دارم و دو دست مانتو رنگ و رو رفته.شلوارم زانو زده..لباسام همش پاره و پینه زده.لباسا بچه هام هم همینطور..دیگه اصلا کشش ادامه دادن ندارم..میدونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم مشکل اعصاب پیدا کردم زود عصبی میشم حوصله هیچی ندارم حتی بازی کردن با بچه ها.‌همش غمگینم اکثرا. ...

حق داری منم همینم ولی مجردم 

غصه نخور درست میشه 

ولی شوهرت باید فکری کنه 

مرد که اینقدر بی غیرت نمیشه 

بعضیا با جمع کردن ضایعات حتی نیاز خانواده شونو بر طرف میکنن این چه مردیه که کار نمیکنه 

باهاش حرف بزن بفرستش سرکار 

ملت با چه تحصیلاتی دارن رفتگری میکنن دستشویی شوری میکنن مسافر کشی میکنن 

کار عار نیست هر کاری که پولش حلاله مجبورش کن بره کار کنه این که نشد زندگی 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

خودت چرا یه کاری نمیکنی عزیزم ؟شوهر بی خاصیتت رو بذار کنار بچه ها خودت برو سر کار

دنبال کارم .منتظر جوابم..دعا کنید استخدامم کنه اون آدم 😭😭دعا کنید بتونم دووم بیارم ‌جون کار کردن داشته باشم.‌زن و مرد خونه خودمم..بار همه چی رو دوشمه ‌‌.‌دعا کنید بچه ها 

عزیزم برنامه ی طلاین دارین؟با ثبت نام و هر دعوت ۷ میل طلا بهتون میده. با دعوت اعضای خانوادتون همین امروز ۲۰۰ یا ۳۰۰ هزار تومن کاسب بشین. اگه رفتین لطفا با کد من وارد بشین EWRQPQD

کاملا برنامه ی معتبریه برای خرید و فروش آنلاین طلاست. میتونین از بازار دان کنین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

برا هر دعوت تقریبا 70 تومن میده. پول کمیه اما از هیچی بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را