2777
2789

چه کنم شکم پهلوی زشتی آوردم اراده ام ندارم رژیم بگیرم بدتر پرخوری عصبی گرفتم چه کنم از کجا شروع کنم به رژیم و لاغری 

زانو درد هم دارم نمیتونم ورزش و پیاده روی داشته باشم پارکی ربات دارم که فعلا بخاطر بچه ی کوچیک عملم عجله ایی نیست

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست شکم گنده 

صبح ها قبل از اینکه چیزی بخوری یعنی به صورت ناشتا یه فنجون قهوه تلخ بخور ، بعد تا بیست دقیقه هیچی نخور، تا آخر شب اشتهاتو کم میکنه این روش، و اینکه تخم مرغ آب پز واسه صبحانه اشتهارو تا حدی کم میکنه 

منم اوضاعم خرابه هیکلم ساعت شنی خوشگل بود باردار شدم تو بارداری مراقب بودم انصافا هم میل زیادی نداشتم وزن اضاف نکردم تو شیردهی من همشششش گشنمه چنان شکم و پهلویی پیدا کردم اصن اه اراده رژیمم ک هیچ میگم از فردا باز فردا گشششنه گشنه ام

ببین دوست شکم گنده 

صبح ها قبل از اینکه چیزی بخوری یعنی به صورت ناشتا یه فنجون قهوه تلخ بخور ، بعد تا بیست دقیقه هیچی نخور، تا آخر شب اشتهاتو کم میکنه این روش، و اینکه تخم مرغ آب پز واسه صبحانه اشتهارو تا حدی کم میکنه 

ببین دوست شکم گنده صبح ها قبل از اینکه چیزی بخوری یعنی به صورت ناشتا یه فنجون قهوه تلخ بخور ، بعد تا ...

😢😢😢 شکمم اونقدرا هم گنده نیست خوب زایمان کردم ولی در کل این چیزا بهم برنمیخوره خودمم در عذابم بخاطر استایلم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
منم اوضاعم خرابه هیکلم ساعت شنی خوشگل بود باردار شدم تو بارداری مراقب بودم انصافا هم میل زیادی نداشت ...

واااای تو خود خود منی

من اونقدرررر باربی و خوش هیکل بودم که همه مثالم رو میزدن زایمان اولم هم سریع کم کردم و دوران شیردهی هم با اینکه میلم به خوردن زیاد بود اصلا هیکلم تکون نخورد ولی بارداری و زایمان دومم دیگه نشدم مثل اول و قبلم ابانم در مرحله از شیر گرفتن دخترم هستم دو سالشه ولی عین گشنه ها همه اش ولع خوردن دارم هرچی بیشتر تصمیم به رژیم میگیرم بیشتررررر و جدی تر با شکست مواجه میشم

شوهرم اون روزی میگفت تو اصلا با خودت بگو نمیخوام رژیم بگیرم شاید مغزت معکوس عمل کرد 

😢😢😢 شکمم اونقدرا هم گنده نیست خوب زایمان کردم ولی در کل این چیزا بهم برنمیخوره خودمم در عذابم بخا ...

اتفاقا من خودم همیشه شکمم گنده میشه بعد با ورزش و رژیم صاف میکنم دوباره اگه پرخوری کنم میشم همون شکم گنده همیشگی

اتفاقا من خودم همیشه شکمم گنده میشه بعد با ورزش و رژیم صاف میکنم دوباره اگه پرخوری کنم میشم همون شکم ...

عزیزم 

دل خالی ناشتا قهوه ضرر نداره؟ 

من صبحانه میخورم با چایی بدون شکر و شیرینی فقط نون پنیر گردو با چایی 

یکم که کارای بچه ها و خونه رو پیش بردم مثلا یک ساعت بعدش یه امریکانو میخورم اونم تلخ

بعدش دوباره فعالیت های خونه داری بچه داری تا وقت ناهار که اونم زیاد نمیخورم مثلا ۵ قاشق برنج و کمی خورشت و ماست یا سالاد

تا عصرونه که اونم باز اسپرسو و کلا قهوه 

ولی خواهر جان از دم غروب غول درونم بیدار میشه و دیگه ولع خوردن میوفته به جونم و تا شب یه سره نوک میزنم اگه نخورمم هم از نظر روحی روانی بهم میریزم نمیتونم بچه هامو نگهداری کنم در آرامش 

واااای تو خود خود منیمن اونقدرررر باربی و خوش هیکل بودم که همه مثالم رو میزدن زایمان اولم هم سریع کم ...

جدا باید یه فکری بکنیم اینجوری پیش بره بشخصه خیلی از لباسام باید ببوسم بزارم کنار میترسم ب اون نقطه برسم ک تو بازار بر اساس سایز بخوام لباس پیدا کنم شما ک دیگ بچه بزرگ شده بزارش برو باشگاه منم فکرم این برم در طول ماه هرچند بچم تازه ۵ ماهشه

جدا باید یه فکری بکنیم اینجوری پیش بره بشخصه خیلی از لباسام باید ببوسم بزارم کنار میترسم ب اون نقطه ...

بچه هام اوکین میمونن پیش شوهرم باشگاهم نزدیکه ۴-۵ دقیقه فاصله ولی من بخاطر زانوم اهل ورزش نبودم و نیستم اصلا باشگاه رفتنو بلد نیستم😢😢😢

دو روز میرم روز سوم ول میکنم