2777
2789
عنوان

دیدن چیزهای ترسناک توی خواب

89 بازدید | 13 پست

من چیزهای ترسناک زیاد دیدم توی خواب بیداری.الان حرز امام جواد دارم.درسته الان هم‌چیزهای ترسناک میبینم‌ولی اذیت نمیشم خداروشکر.تازگی توی خواب دیدم یه موجودی از توی آشپزخونه داره میاد سمت من.همونجایی که میخوابم دقیقا توی خواب هم همونجا دراز کشیده بودم آشپزخونه هم روبرومه.توی خواب هم همینجوری بود.دیدم یه موجود سیاه با قد کوتاه داره میاد سمتم هرچی میومد قدش بلندتر میشد فکر کنم تا دومتر شد.من‌آیت الکرسی میخوندم.فقط اومدم از کنارم رد شد.حرف میزد نمیدونم چی میگفت.ولی صدای نکره ای داشت.وقتی رفت از خواب بیدار شدم.وقتی بیدار شدم دیدم دارم واقعا آیت الکرسی میخونم با صدای بلند.قلبم تند تند میزد.عجیب ترش اینه که من نمیدونستم موجود این شکلی هست.زدم توی گوگل نوشته بود این موجود هرچقدر نگاهش کنی بزرگ و بزرگ تر میشه.خیلی بد بود.کلا سرتا پا سیاه بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا جن بوده که توی خواب داشته تورو میترسونده احتمالا طلسم و جادو داری که اینطور خواب ها میبینی

قبلا طلسم داشتم باطلش کردم.یعنی بعد باطل کردن هم این چیزهارو آدم‌میبینه؟

احتمالا جن بوده که توی خواب داشته تورو میترسونده احتمالا طلسم و جادو داری که اینطور خواب ها میبینی

قبلا طلسم داشتم باطلش کردم.یعنی بعد باطل کردن هم این چیزهارو آدم‌میبینه؟