2777
2789

پدرم هیچوقت پشتم نبوده مجردیم ب حدی کمبود محبت داشتم ک شب تا صبح اشک میریختم از یه پسر خوشم میومد بابام مخالف بود . گفت ما لریم اونا عربن اصلا نشدنیه باید با یه لر ازدواج کنی..از اونور مادرم دیر بیدار میشدم کار نمیکردم ظرف نمیشستم راه بهم میگفت ترشیده.

دختر عموم شوهر کرده بود مادرم خونه منو کرده بود تو شیشع از بس سرکوفت میزد من ۲۱ سالکی با برادرشوهره عمم ازدواج کردم اصلا راضی نبودم

خانوادم بندر هستن منو دادن به یه کارگر از یه روستای دورافتادع از یع استانی ک ۱۹ ساعت با خونه پدرم با ماشین شخصی مسیرشه.

بعد عروسیم ده سالع عروسی کردم فقط ۷ بار رفتم خونه پدرم هربار با دل شکستع برگشتم اینقدر اذیتم کردن الان ۳ سالع خونشون نرفتم .

شوهرم کتکم زد در حد مرگ ب پدرم گفتم شوهرم این بلارو سرم آورده انتظار داشتم بیاد متو ببره یا یه تشری ب شوهرم بزنه

اما برگشته ب شوهرم پیام داده گفته :

برادر مهریه دخترم را تمام و کمال ب او بدهید حق و حقوقش را تسویه کنید سپس او را طلاق داده تا من بیایم و او را ببرم..

منم برا بایام نوشتم بی غیرت خدا ازت نگذره حالم ازت بهم نیخوره من یه یتیمم دستای شوهرمو میبوسم ولی مش توئه گدا صفت نمیام.

الان خیلی پشیمونم خیلی میگم آقم نکنه

وا خب چته حرف بدی نزده که خودت گلایه کردی پدرت گفته اذیتش نکن طلاقش بده ببرمش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بابات از نظر خودش چیز بدی نگفته

شما گفتی کتک خوردی

اونم ب شوهرت گفته مهریه‌شو بده و طلاقش بده بیام ببرمش

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وا خب چته حرف بدی نزده که خودت گلایه کردی پدرت گفته اذیتش نکن طلاقش بده ببرمش

نمیشد بیاد منو ببرع شوهرم دماغمو شکسته موهامو کچل کرده از بس گیسمو کشیده من عکس فرستادم چرا اینقدر خونسرد فقط پیام داده

عزیزم بابات از نظر خودش چیز بدی نگفتهشما گفتی کتک خوردیاونم ب شوهرت گفته مهریه‌شو بده و طلاقش بده بی ...

یعنی اگه شوهرم مهریمو نده و حقوقمو تسویه نکنه اون نمیاید ک من را ببرد؟؟؟؟؟

نمیشد بیاد منو ببرع شوهرم دماغمو شکسته موهامو کچل کرده از بس گیسمو کشیده من عکس فرستادم چرا اینقدر خ ...

خب بهش خواستتو میگفتی بعدم خودت پاشو برو پزشک قانونی پاهات که سالمن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔